Af - 19/03-17 15:51

Husker du Lucy fra 'X Factor'? Det laver hun i dagHusker du Lucy fra 'X Factor'? Det laver hun i dag

I 2014 kom norske Lucy Mardou fra Thy-lejren på en flot andenplads i 'X Factor'. Siden har musikken spillet en stor rolle for den alternative kvinde, der nu vil trække guitarstikket ud.

Bildstrecke im Grossformat »

Med sin instinktive adfærd og naturlige ydre, som kun 'Ulvepigen Tinke' kan mønstre det, ankom 23-årige norske Lucy Mardou til audition på syvende sæson af 'X Factor'.

Talentmassen var i 2013 ikke historiens mest imponerende, og de tre slukørede dommere Lina Rafn, Remee og Thomas Blachman skulle nok engang tage stilling til endnu en 'alternativ' personlighed, som hippiekvinden foran dem var med sine vandresko, tykke uldsokker og dreadlocks.

Men Lucy var kommet for at blive - og den unge mor fra Thy-lejren gik hele vejen til finalen, hvor hun fik en flot andenplads.

Siden 'X Factor' har den i dag 26-årige Lucy Mardou udelukkende beskæftiget sig med musikken, og hun har spillet et hav af koncerter i hele landet, senest i forbindelse med Kvindernes Kampdag 8. marts - men livet på landevejen har haft konsekvenser:

- Fordi jeg har været så fokuseret på at øve frem mod koncerterne, er min kreative udfoldelse fuldstændig stoppet. Jeg har ikke fået skrevet noget nyt i år tre år, fortæller sangerinden i et stort interview med dr.dk.

X Factor-Lucy var ikke en tilfældig sangerinde
X Factor-Lucy var ikke en tilfældig sangerinde

Lucy Mardou, der i mellemtiden er blevet mor for anden gang, holder derfor en pause fra musikken, og har valgt at gå i en helt anden retning. I dag læser hun til lærer:

- Det er så rart med noget stabilt. Det har vores lille familie virkelig brug for, så det kan køre rundt, fortæller sangstjernen, der glæder sig til en fast indtægt i form af SU, til DR.


Musikken fylder fortsat meget i Lucys liv og har altid gjort det. Interessen kom ikke kun med 'X Factor', afslørede sangerinden allerede i 2013. Hendes deltagelse var ikke helt tilfældig:

- Jeg blev opfordret af Blu (produktionsselskabet, red.), som havde fundet mig på internettet [...] Jeg havde aldrig set det ('X Factor', red.) før, og vidste ikke rigtigt, hvad det var, fortalte Lucy dengang til BT.

TV: Sådan tager man et 'X Factor'-nederlag med et smil
TV: Sådan tager man et 'X Factor'-nederlag med et smil

Lucy ved endnu ikke, hvad der skal ske, når hendes pause fra musikken stopper. Lige nu forsøger hun blot at nyde livet med sin mand, to piger og hund i Thy-lejren, hvor hun fortsat bor.

Er finalen i fare? Syg Lucy håber stemmen holder
Er finalen i fare? Syg Lucy håber stemmen holder

X Factor-Lucy: Mit show er sindssygt vildt
X Factor-Lucy: Mit show er sindssygt vildt

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Finns hus er usælgeligt: Et enkelt...
bt.dk
Tilskuere stormede ind på banen:...
bt.dk
Tjek op på dit boliglån og spar...
bt.dk
Michael Laudrup så Wozniacki spille:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx