Af David Andersen - 31/07-17 16:37

Derfor skiftede Mascha Vang navn: 'Det er alt for bondsk at hedde det'Derfor skiftede Mascha Vang navn: 'Det er alt for bondsk at hedde det'

For 15 år siden droppede bloggeren sit fødenavn, fordi det ikke var 'fremme i skoene' nok.

storybild

Blogger og tv-personlighed Mascha Vang fotograferet på sit kontor i København fredag den 25. september 2015. (Billede: Mathias Løvgreen Bojesen)

37-årige Mascha Vang er en af Danmarks bedst kendte bloggere, men hvad de færreste nok ved, er, at Mascha slet ikke er hendes rigtige navn.

Hun droppede for en årrække siden sit fødenavn, fordi hun ikke var tilfreds med det, afslørede hun i 2013 over for 'Vores Børn'.

Mascha hed oprindeligt Marianne Vang Christensen, men for 15 år siden besluttede hun, at det skulle være slut.

»Jeg var aldrig rigtig vild med navnet Marianne – det var sådan et bondsk og kedeligt navn til en pige i gummistøvler, og det passede slet ikke til mig, for jeg følte mig helt fremme i skoene, gik med makeup og var totalt dullet op«, sagde hun i 2013 til 'Vores Børn'.

Nu siger hun imidlertid i radioprogrammet 'Finnsk terapi' på Radio 24syv, at hun er begyndt at bruge navnet Marianne igen.

»Først inden for den seneste tid har jeg tænkt (dybt suk) … hvor jeg har brugt mit navn Marianne Christensen nogle gange. Jeg har ellers i alle de år befundet mig godt med det«, siger hun i programmet ifølge ugebladet SE og Hør.

Det er den seneste tids hetz mod hende på sociale medier, der har fået hende til at ønske, at hun var mere anonym, skriver ugebladet.

»De mennesker, jeg møder på gaden og snakker med, de er jo som regel søde. Men eftersom at tonen på de sociale medier er blevet så hård, synes jeg, det er ubehageligt, at jeg aldrig ved, hvem jeg står overfor. For de siger det jo ikke face-to-face. Jeg ved aldrig, om det er det menneske, der lige har skrevet grimt om mig«.

Mascha Vang har været udsat for hård kritik på grund af tv-programmet 'Min fede træner', hvor hun skulle spise sig tyk og efterfølgende tabe sig sammen med en tyk dansker. Efterfølgende har hun været i vælten for bl.a. sit brud med politikeren Rasmus Jarlov.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny fupside kan snyde dig for...
bt.dk
Dansk pop-ikon skal synge...
bt.dk
Vanvittig start på playoff: Profil...
bt.dk
Dansk skuespiller var alle vegne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx