Af Amalie Abildgaard - 28/11-17 07:28; Opdateret: 28/11-17 10:00

Efter forlovelsen med Harry: Derfor kan Meghan aldrig blive prinsesseEfter forlovelsen med Harry: Derfor kan Meghan aldrig blive prinsesse

Den engelske prins Harry skal giftes med sin kæreste, Meghan Markle. Men trods forlovelsen vil hun ikke være berettiget til prinsesse-titlen.

storybild

Prins Harry poserede med Meghan Markle ved hjemmet i Kensington Palace, London, i forbindelse med bekendtgørelsen om forlovelsen. (Billede: FACUNDO ARRIZABALAGA)

Når Meghan Markle gifter sig med prins Harry, bliver hun royal, hun får et slot og muligheden for at sidde til bords med topfolk fra hele verden.

Selvom der for hende kommer mange fordele ved at gifte sig med den engelske prins, vil hun dog aldrig kunne henvise til sig selv som 'prinsesse Meghan'. Det skriver The Mirror.

Det forventes bredt, at Meghan Markle, når hun har sagt ja til sin prins, vil få titlen hertuginden af ​​Sussex og hendes mand vil blive hertugen af ​​Sussex.

Eksperter mener nemlig, at dronningen har 'reserveret' Sussex-amtet, der har været åbnet siden 1843, til Harrys kommende kone.

Sussex er et amt i det sydlige England.

Under fotograferingen stjal Meghan Markles ring en del af opmærksomheden. Og der er da heller ikke tale om en helt normal forlovelsesrin - prinsen har nemlig selv været med til at designe den. (Billede: FACUNDO ARRIZABALAGA)

Da prins William, Harrys storebror, blev gift med sin kone Kate, gav dronningen dem hertugdømmet Cambridge, hvilket gjorde Kate til Hendes Kongelige Højhed, Catherine hertuginden af Cambridge.

Dog kan Kate betragtes som en prinsesse, som følge af ægteskabet med prinsen, men teknisk set er den rigtige titel 'hertuginden'. Man skal således være født ind i den monarkiske familie i England for at kunne kalde sig prins eller prinsesse.

Det samme gør sig altså gældende for prins Harrys forlovede.

Så selvom det ville gøre Meghan hendes kongelige højhed Meghan, hertuginde af Sussex, ville hun stadig ikke være en prinsesse.

Meghan Markle og prins Harry. (Billede: Mark Blinch)

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kim er syg og på kontanthjælp: Nogen...
bt.dk
FCM-træner med hård kritik: 'Det...
bt.dk
Selvom det lugter af trofæer i...
bt.dk
Lego-arving sælger ud igen: Dropper...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx