Af Niels Rytter - 15/02-18 07:33

Efter 10 års kamp: Nu er dansk stjerneskuespillerinde gravidEfter 10 års kamp: Nu er dansk stjerneskuespillerinde gravid

Skuespillerinden Mille Dinesen er gravid.

storybild

Mille Dinesen. Billedet her er fotograferet i forbindelse med præsentationen af tv-serien Rita.   (Billede: Nils Meilvang)

Det afslørede Dinesen, der i offentligheden er kendt fra tv-serien Rita, i Natholdet onsdag aften på TV 2.

Værten Anders Breinholdt spurgte ind til, mens rulleteksterne kørte i bunden af skærmen, og programmet havde under et minut tilbage, hvad hun nu skulle lave.»Nu tager jeg hjem med alle gaverne, så hygger jeg mig lidt. Så tager jeg måske lidt ud og rejser. Hygger mig. Og så føder jeg en baby i august,« svarede den 43-årige Mille Dinesen.Den overraskede Anders Breinholdt spurgte ind til, om skuespillerinden virkelig var gravid.Og det bekræftede hun.Mille Dinesen ville dog ikke afsløre, hvem faderen til barnet er.Så sent som i august i fjor fortalte skuespillerinden, at hun flirtede med tanken om at blive mor.»Jeg har ikke droppet tanken om børn, men jeg står lidt i et vadested. Ikke på nogen dårlig måde, jeg har bare hverken lukket døren eller åbnet den helt,« lød det dengang over for Realityportalen.Udover den populære tv-serie Rita er Millen Dinesen også kendt fra sæson 13 i Vild med Dans (2016).Hun har også haft en mindre rolle i dramaserien Borgen på DR.Millen Dinesen er uddannet fra Statens Teaterskole i 2004.

Mille Dinesen. (Billede: Jens Nørgaard Larsen (arkiv). )

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Var stoffri i fem år: Kendt dansk...
bt.dk
Flere undrede sig over tv-værts...
bt.dk
Influenza spreder sig i Danmark: 'Det...
bt.dk
Supermarkeder hærget af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx