Af - 27/11-15 20:18; Opdateret: 27/11-15 21:22

Galleri: Kontroversiel fotograf tager billeder af HELT nøgen MileyGalleri: Kontroversiel fotograf tager billeder af HELT nøgen Miley

Miley Cyrus har smidt alle hæmninger.

Bildstrecke im Grossformat »

Advarsel: Hun er meget nøgen.

Den kontroversielle fotograf Terry Richardson har taget en række afslørende billeder af en helt afklædt Miley Cyrus til Candy Magazine.

Det skriver det engelsksprogede medie High Snobiety.

Sort påspændingsdildo, slikkende på en politistav og uden en trevl på kroppen. Det beskriver blot to af de afslørende billeder, som Miley Cyrus har fået taget af fotografen Terry Richardson, der nu har delt billederne fra sit photoshoot på sin hjemmeside.

Nøgenbillederne skal bruges til det amerikanske Candy Magazine, der kommer med flere forskellige forsider. Hver forside har sin nøgne sangerinde.

Billederne er taget i kølvandet på sangerindens 23-års fødselsdag tidligere på ugen, og det er måske derfor, at Miley optræder som Gud har skabt hende i sit 'birthday suit'.

Manden bag kameraet har tidligere taget billeder af provo-rockeren Marilyn Manson sammen med sin far og af supermodellen Kate Moss.

I den seneste billedserie ryger trusserne da også af Miley Cyrus.


Billederne af den splitternøgne Miley Cyrus kan ses på fotografens hjemmeside ved at klikke her.

Blandt de mange nøgenbilleder findes der også et enkelt, hvor Miley Cyrus er helt påklædt, noget der efterhånden er mere sjældent end at se den tidligere Disney-skuespiller uden påklædning.LÆS OGSÅ: Kate Moss’ udstiller yndlingsfotos af sig selv

LÆS OGSÅ: Bikini-babe rasede over afslørende video

LÆS OGSÅ: Uhyggeligt billede: Se Marilyn Manson posere med sin far

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Superligaens bedste: Her er de 11...
bt.dk
Mand omkommet - faldt i vandet ved havn
bt.dk
Danskere snyder eller dummer sig:...
bt.dk
Henriks succesvirksomhed hjælper...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx