15/03-18 07:42

Så meget tog Kylie på under graviditetenSå meget tog Kylie på under graviditeten

REALITYPORTALEN: Pludselig svarer Kylie Jenner på alle folks spørgsmål.

storybild

Foto: Ethan Miller/Getty Images

Af: Louise Vilsbøl, Realityportalen.dk

Hvis man skulle være i tvivl, så er Kylie Jenners pause fra de sociale medier i den grad ovre. I aftes satte hun ud af det blå gang i en Q&A med sine lige knap 25 millioner følgere på Twitter. Her var langt de fleste af spørgsmålene omkring hendes graviditet, som hun betegner som perfekt.

Et af spørgsmålene gik på, hvor meget hun tog på under graviditeten, og her lød svaret, at hun tog 40 pund på, hvilket svarer til lidt over 18 kilo. Senere slettede hun dog sit svar på vægtstigningen, men her havde medier E! allerede nået at dokumentere det.

SE BILLEDET: Natascha Linea er blevet skaldet

LÆS OGSÅ: Kylie Jenners datter har ændret far

Under hele Q&A'en, som kan ses på Kylies Twitter, kommer der mange sandheder på bordet, blandt andet hvilken søster Kylie først fortalte, at hun var gravid. Kylie fortæller også, at hun ikke var bange for at føde, fordi hun mener, kvinder er skabt til det. Hun fortæller også, at hendes nummer ét craving under graviditeten var Eggo vafler, som er et Kelloggs-ejet mærke af morgenmads-vafler.

Da hun bliver spurgt til det værste ved at være gravid væver hun lidt og forklarer, at hun elskede at være gravid – men der var dog én ting, hun savnede, og det var at spise sushi, som mange gravide holder sig fra. Ellers betegner hun hele oplevelsen som perfekt, selvom der har været mange rygter omkring hendes graviditet, som ofte er blevet påstået slem, idet hun valgte at trække sig fra offentligheden, men de rygter fejer hun nu af bordet.

LÆS OGSÅ: Knust Khloé i sorg efter dødsfald: Jeg har mistet min bedste ven

LÆS OGSÅ: Få dage efter fødslen: Kim Kardashian planlægger ny baby

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Denne artikel er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Medie: Aviciis familie søger svar...
bt.dk
Søren Pind går ind i betændt debat...
bt.dk
Tillykke til Prinsesse Isabella: I...
bt.dk
Politiet med nye oplysninger i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx