Af - 26/03-16 21:47; Opdateret: 26/03-16 22:17

Adele langer ud efter Jamie Oliver: - Fucking latterligt!Adele langer ud efter Jamie Oliver: - Fucking latterligt!

Dronningen af soul har sat gang i debatten om amning, efter hun har svaret igen på kommentarer fra Jamie Oliver og andre ‘bedrevidende’ personer.

Ovenstående er en privatoptagelse fra koncerten, hvor Adele giver sin mening om amning til kende. Kilde: Youtube/larrybromance Se video i større format i vores videosektion Videoportal

- Det er fucking latterligt, og alle de mennesker, som lægger pres på os - i kan rende jer selv, okay?

De hårde ord kom fra Adele under en koncert i London forleden. Hun er træt af folk, der lægger pres på kvinder for at amme deres børn - noget, hun som mor til en lille dreng kender en hel del til.

Facebookven anmeldte Maria for amme-billede - nu svarer hun igen
Facebookven anmeldte Maria for amme-billede - nu svarer hun igen

- Det er hårdt (at amme, red.). Nogle af os kan ikke gøre det. Jeg kunne holde til det i omkring ni uger med mine bryster, sagde ‘dronningen af soul’ under koncerten. Det skriver Mashable.

Udbruddet kommer blot få dage efter den britiske kendis-kok Jamie Oliver ifølge Huffington Post udtalte sig om amning i et interview med LBC Radio.

- Vi er nødt til at støtte de britiske kvinder i at amme mere - hvorend de vil. Der har vi et problem … [amning] er meget naturligt for os - det er nemt, det er mere belejligt, det er mere nærende, det er bedre, det er gratis, sagde han.

TV: Så groft reagerer folk da en kvinde ammer
TV: Så groft reagerer folk da en kvinde ammer

Men det, der umiddelbart lyder som en støtteerklæring, endte med at give bagslag. I hvert fald bryder Adele sig ikke om den udmelding.

- Jeg ville hjertens gerne amme, og så kunne jeg bare ikke mere. Jeg tænkte: ‘Hvis jeg levede i junglen i fortiden ville mit barn dø, fordi mit mælk er væk’, sagde hun under koncerten.

Og Adele er ikke den eneste, der tager på vej efter Jamie Olivers udmelding.


Mor ammer 3-årig søn og opfordrer andre til at gøre det samme
Mor ammer 3-årig søn og opfordrer andre til at gøre det samme

‘Amning er ikke altid nemt! Det er lige præcis på grund af kommentarer som Jamie Olivers, at vi flaske-fodrende mødre føler, at vi har fejlet!!!’, lyder en kommentar fra en mor på Twitter.

‘Jeg kan forstå, Jamie Oliver har holdninger til amning,’ lyder en anden Twitter-kommentar akkompagneret af nedenstående ‘jeg-er-ligeglad’-billede.


Am dit barn og minimer risikoen for diabetes-2
Am dit barn og minimer risikoen for diabetes-2


‘Wow, hvis bare jeg havde Jamie Oliver til at fortælle mig, at amning er nemt og bekvemt, da min baby ikke ville ammes og blev dehydreret!’, lyder endnu en kommentar fra en vred mor.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'Jeg er nervøs': Linses B&B åbner i...
bt.dk
Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Forældre raser over børne-program på...
bt.dk
Kim Walls forældre fortæller BT om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx