Af - 08/04-17 15:07

Glem Bill og Hillary: Nu elsker kvinderne en ny ClintonGlem Bill og Hillary: Nu elsker kvinderne en ny Clinton

Der er sket en hel del med den lille dreng på billedet, der er godt på vej til at blive den næste verdensberømte Clinton.

storybild

Der er blevet kaldt på en omtælling af det amerikanske præsidentvalg, der fandt sted i november sidste år. Ikke på grund af Donald Trump eller Hillary Clintons politiske evner - men fordi, folk vil se mere på sidstnævntes nevø - Tyler Clinton.

Den 22-årige nevø til den tidligere udenrigsminister og senator i USA har for nyligt skrevet under med det internationale modelbureau IMG Models, der blandt andre har søstrene Bella og Gigi Hadid på kontrakt.

Obama-par siger farvel til Trump og letter i helikopter
Obama-par siger farvel til Trump og letter i helikopter

Det skriver blandt andre det amerikanske magasin TIME.

📸

A post shared by Tyler Clinton (@tclint) on


boys day

A post shared by Tyler Clinton (@tclint) on


Kontrakten har resulteret i en del mere opmærksomhed til det ellers relativt ubeskrevne blad i Clinton-familien, der som ung knægt en gang i mellem var med, når onkel Bill eller tante Hillary skulle på talerstolen eller lignende.

På de sociale medier er der både savlen og beundring for den 22-årige, der således bruges som årsag til, at valget sidste år bør tælles om. Eller at han bør stille op til valget i 2020.

Trump kalder Clinton
Trump kalder Clinton "skyldig som ind i helvede"
Tyler Clinton er søn af Bill Clintons bror Roger, og den 22-årige nevø af den tidligere præsident var også nævnt i medierne kort efter præsidentvalget sidste år. Her skrev mediet RadarOnline, at Tyler Clinton i 2015 blev arresteret for at have angrebet en anden mand med en flaske på en bar. Han blev dog frikendt i sagen.

Nu er det dog modelkarrieren, der trækker overskrifter for Clinton-nevøen. Og det er vel svært at argumentere imod, når man tager et kig på hans Instagram-profil.

fresh outta insta jail

A post shared by Tyler Clinton (@tclint) on


Andre læser lige nu

Andre historier

Lige nu på BT.dk

Kongehuset deler brev fra dronning...
bt.dk
Dansk sports-komet scorer vild...
bt.dk
Rentegyser for boligejere: Vil...
bt.dk
Efter afsporing: Store forsinkelser...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx