Af - 06/04-17 08:03

Efter ti år som kærester: 'Friends'-stjerne går fra sin ægtefælleEfter ti år som kærester: 'Friends'-stjerne går fra sin ægtefælle

Ross fra den populære tv-serie 'Friends' var kendt for at være gift tre gange - og blive skilt tre gange.

Bildstrecke im Grossformat »
Jennifer Aniston (til venstre) spillede rollen som Rachel Green i den populære tv-serie, og rollen som Monica Geller blev spillet af Courteney Cox (til højre). Billedet er fra 2007. Courteney Cox (til venstre) sammen med Lisa Kudrow, der i serien spiller Phoebe Buffay. I serien er Phoebe Buffay rugemor for sin brors trillinger, mens Monica i serien bliver kæreste med en af sine bedste venner Chandler Bing. Billedet er fra 2007. I serien spiller Matthew Perry rollen som Chandler Bing, hvis barndom var præget af forældrenes skilsmisse. Man hører også en del om Chandler Bings forældre, fordi hans mor i serien er forfatter af erotiske noveller, mens faren er drag queen i Las Vegas. Billedet er taget i 2008 Matt LeBlanc har fået kysset med en hel del piger i serien venner, for her spiller han venneslængets scorekarl. Han er typen, der slæber en ny pige med hjem hver nat, for at droppe hende den næste dag. Men i serien er der da også en del piger, han får følelser for, og en af dem han forelsker sig i, er Rachel Green, spillet af Jennifer Aniston. De to har for en kort stund en romance. Billedet er taget i 2004 'Du er min Rachel, jeg er din Ross'. Sådan sang Johnny Deluxe i sangen 'Drømmer jeg'. Man kunne næsten ikke sige 'Ross' uden også at sige 'Rachel'. Gennem hele serien er enten Ross eller Rachel vilde med hinanden, og nogle gange lykkes det dem endda at være det samtidig. I serien får de også datteren Emma sammen, og de ender da også med at blive kærester igen, igen, igen.. igen.. igen. Billedet er taget i 2007. Courteney Cox og Jennifer Aniston var også venner udenfor skærmen. Her ses de sammen i 2003.

Nu holder David Schwimmer, som spillede Ross i serien, og sin kone, Zoe Buckman, en pause. Det skriver Page Six.

Den 50-årige 'Friends'-skuespiller og konen bekræftede deres pause i en erklæring til det amerikanske ugeblad Page Six, hvor de angiveligt skrev:

'Det er med stor kærlighed, respekt og venskab, at vi har besluttet at tage lidt tid fra hinanden, mens vi skal afgøre fremtiden for vores forhold. Vores første prioritet er selvfølgelig vores datters trivsel i løbet af denne svære tid, og så beder vi om jeres støtte og respekt for vores privatliv.'

Så meget tjener vennerne på genudsendelser af 'Friends'
Så meget tjener vennerne på genudsendelser af 'Friends'

Denne hovedperson fra 'Friends' identificerer vi os mest med
Denne hovedperson fra 'Friends' identificerer vi os mest med

Denne hovedperson fra Friends synes danskerne er sjovest
Denne hovedperson fra Friends synes danskerne er sjovest

En ven af parret skulle have sagt til det amerikanske ugeblad, at uanset udfaldet på deres pause, vil de altid være tæt knyttet på grund af deres fælles datter.

50-årige David Schwimmer og 31-årige Zoe Buckman mødte hinanden i 2007, da han var med i komedien 'Run, Fat Boy, Run'.

Parret blev gift med hinanden i 2010. Begge var det deres første ægteskab, og sammen har de datter Cleo på fem år.

Her er de 28 sværeste spørgsmål om tv-serien 'Friends'
Her er de 28 sværeste spørgsmål om tv-serien 'Friends'

HOV: Folk har opdaget en ny dum fejl i 'Friends'-afsnittet med Brad Pitt
HOV: Folk har opdaget en ny dum fejl i 'Friends'-afsnittet med Brad Pitt

QUIZ: Hvor godt kender du bipersonerne i Friends?
QUIZ: Hvor godt kender du bipersonerne i Friends?

LÆS OGSÅ: CHOK: Jennifer Aniston afslører vild hemmelighed om Venner

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mange læger har misforstået type...
bt.dk
Ekspertens bud: Så meget tjener prins...
bt.dk
Politiet efterlyser onanerende mand...
bt.dk
Mand skudt i København
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx