Af - 06/01-16 12:29; Opdateret: 06/01-16 14:59

Kongehuset: Derfor parkerede prins Henrik foran swingerklubKongehuset: Derfor parkerede prins Henrik foran swingerklub

Kongehuset mener at have en god forklaring på, hvorfor prins Henriks bil pludselig holdt parkeret foran en swingerklub i Aarhus.

Bildstrecke im Grossformat »

Prins Henriks bil 'Krone 121' blev den 23. december spottet foran swingerklubben 'G Club' i Aarhus.

Se det sjove billede: Kongehusets kronebil parkeret foran swingerklub
Se det sjove billede: Kongehusets kronebil parkeret foran swingerklub

Det er der ifølge kongehuset en naturlig forklaring på:

- Det er korrekt, at Krone 121 den 23. december sidst på eftermiddagen holdt kortvarigt parkeret i Paradisgade, mens chaufføren fulgte Prinsgemalen ind i biografen Øst for Paradis, hvor Prinsgemalen sammen med private venner så filmen 'Macbeth', oplyser Kongehusets kommunikationsafdeling i en mail til metroxpress.

Ministre ønsker prins Henrik godt otium til nytårskur
Ministre ønsker prins Henrik godt otium til nytårskur

Øst for Paradis bekræfter overfor metroxpress, at prins Henrik sammen med tre venner var i biografen sidst på eftermiddagen og se 'Macbeth'.

Kongefamilien holdt netop jul på Marselisborg Slot og var derfor i Aarhus.

Det var den 22-årige studerende Emil Tanghøj Munkholm, der på vej til sit arbejde på en café i Latinerkvarteret, faldt over den sjove parkering langt inde på fortovet foran biografens nabo, swingerklubben 'G Club'.

- Jeg er rimelig glad for biler, så først tænkte jeg, 'hold da op, det var en rimelig vild parkering. Den holdt godt oppe på fortovet. Så lagde jeg mærke til nummerpladen og kunne ikke lade være med at more mig over, at det var en af kongehusets kronebiler, fortæller Emil til metroxpress.

- Det var jo en fremragende parkering, haha.

Snapchat hylder pensionist-prinsen: Sådan nyder Henrik sit otium
Snapchat hylder pensionist-prinsen: Sådan nyder Henrik sit otium

Den famøse parkering er de også bekendt med hos swingerklubben 'G Club', der har set det på de sociale medier. Men på grund af tavshedspligt over for deres gæster vil de ikke udtale sig om sagen.

Det er ellers en meget fin og velbesøgt swingerklub, som Prins Henrik kun valgte at parkere ude foran, og der er noget for alle derinde, fortæller Michael, der ejer stedet, til metroxpress.

- Der kommer både unge, midaldrende og ældre, og en del er turister, der overnatter på hotellerne i byen. Der er mange bi- og homoseksuelle, men der kommer også heteroseksuelle, der bruger videokabinerne, siger han.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx