Af Peter Ølholm Hansson - 09/10-17 08:34; Opdateret: 09/10-17 08:52

Se billedet: Barnestjerne i stor forvandling på få uger Se billedet: Barnestjerne i stor forvandling på få uger

Efter et turbulent år ser det ud til at gå bedre for den tidligere barnestjerne Aaron Carter.

storybild

Aaron Carter i 2010. (Billede: Mario Anzuoni)

Den 29-årige lillebror til Nick Carter fra Backstreet Boys kan se tilbage på et 2017, der blandt andet har budt på en bilulykke, en anholdelse og et massivt stofmisbrug.

Men i weekenden lagde Aaron Carter et billede på Instagram, der viser en markant forvandling af sangeren.

Efter to uger på afvænning er Carter nemlig gået fra at veje 52 kilo til nu at veje 65. Afvænningen sker, efter Aaron Carter medvirkede i det amerikanske tv-program 'The Doctors'.

'Jeg vil fortsætte med at fokusere på mig selv og mit helbred (..) Jeg havde brug for noget tid til at hele, og det her er det direkte resultat,' skriver Aaron Carter på Instagram.

2017 har været særdeles stormfuldt for musikeren. I juli blev Aaron Carter anholdt for at for at køre bil i påvirket tilstand. Samtidig fandt politiet marihuana i hans bil. I august afslørede Aaron Carter, at han er biseksuel, og i september kørte han galt og totalskadede sin BMW.

Aaron Carter udgav sit selvbetitlede debutalbum i 1997, hvor han skulle forsøge at ride på succesen, som storebror Nick havde i Backstreet Boys. Debutalbummet hittede i flere lande, herunder i Danmark, men barnestjernens stjerne falmede hurtigt efter årtusindskiftet.

Efterfølgende blev hans forældre skilt, hvilket medførte en dyb krise for Aaron Carter. Han begyndte at tage stoffer og røg ind og ud af afvænningsklinikker.

»Jeg kunne ikke håndtere det, kunne ikke tænke klart, lukkede alt ude, begyndte at feste og rode mig ud i problemer. Jeg mistede mine penge, og ingen ville ikke have noget med mig at gøre,« har Aaron Carter tidligere fortalt i et af Oprah Winfreys tv-shows.

Herunder kan du se Aaron Carters forvandling:

Et opslag delt af Aaron Carter (@aaroncarter) den

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde død efter fald fra vindue
bt.dk
Menneskejagt i gang - flere kvæstede...
bt.dk
Forening raser mod 'Luksusfælden':...
bt.dk
Topadvokat advarer efter særlig dom:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx