Af - 29/09-15 12:42; Opdateret: 29/09-15 12:52

Supermodel udsat for bodyshaming: Her er hendes GENIALE svar til sine hatersSupermodel udsat for bodyshaming: Her er hendes GENIALE svar til sine haters

Gigi Hadid siger fra over for de grimme kommentarer, hun modtager på de sociale medier om sin krop.

Bildstrecke im Grossformat »

20-årige Gigi Hadid er model for mærker som Tom Ford, Maybelline, Tommy Hilfiger og Diane Von Furstenberg, men alligevel modtager hun ofte hadefulde beskeder fra haters på nettet, som kritiserer hendes krop.

Derfor har hun nu skrevet et langt indlæg på Instagram og Twitter, der har fået debatten om bodyshaming til at blusse op på ny.

Masser af modeller på podiet uden modebranchens nye sundhedstjek
Masser af modeller på podiet uden modebranchens nye sundhedstjek

- Rigtig mange mennesker er hurtige til at kommentere negativt i denne måned, skriver den unge model på sin Instagram.

Du kan se hele hendes indlæg på engelsk her


- Jeg er et menneske og vil ikke lyve. Jeg har ladet negativiteten påvirke mig. Når man når til dette punkt, er det vigtigt at revurdere, hvorfor du laver, hvad du gør. Hvad dit budskab er. Hvad du har at sige, fortsætter hun indlægget.

17-årige Anne vejer 37 kg: Jeg bliver mobbet, fordi jeg er naturlig tynd
17-årige Anne vejer 37 kg: Jeg bliver mobbet, fordi jeg er naturlig tynd

Gigi Hadid fik en kontrakt med IMG Models i 2011, men har ikke det, som mange vil kalde de 'typiske modelmål'. Det er netop det, folk bliver ved med at påpege over for hende på de sociale medier - og det hun siger fra over for nu.

Hun fortæller, at hun er nået dertil, hvor hun er i dag, fordi hun arbejder hårdt, men også fordi vi er i 2015, hvor modeindustrien er begyndt at give plads til modeller, der ikke har standard modelmål.

BLOG: Hvorfor kun kritisere de tynde og lade de tykke gå fri?
BLOG: Hvorfor kun kritisere de tynde og lade de tykke gå fri?

- Jeg repræsenterer et kropsbillede, som ikke var accepteret i modebilledet før, og jeg er meget heldig at blive støttet af designere, stylister, redaktører... Det er 2015.

Gigi Hadid afslutter sit indlæg med en positiv opfordring til sine følgere:

- Jeg håber, at alle kommer til et sted i deres liv, hvor de hellere vil snakke om de ting, der inspirerer dem i stedet for de ting, der bringer andre ned.

Hendes indlæg er blevet debatteret flittigt, og store stjerner som Tyra Banks, Ashley Graham, Kris Jenner og Kendall Jenner har delt hendes budskab med rosende ord til modellen.

Tynd Cover-model skaber vrede på Facebook
Tynd Cover-model skaber vrede på Facebook

- Jeg har ikke mødt dig endnu Gigi Hadid, men jeg FØLER dig så meget. Dine ord er så stærke. Dine ord er nødvendige. Dine ord er sårbare. Dine ord er rigtige. Sender dig kærlighed og kram. Fra en model med kurver og en unik gang til en anden, skriver Tyra Banks på sin Instagram.


LÆS OGSÅ: Gratis Jenner-app kan blive dyr: Sådan kommer du ud af fælden

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian slået af populær halvsøster på Instagram

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx