Af Mads Brandsen - 26/01-18 10:08

Kendt magasin i kæmpe photoshop-brøler: Nu svarer stjernerne på TwitterKendt magasin i kæmpe photoshop-brøler: Nu svarer stjernerne på Twitter

Den seneste forside af det amerikanske magasin Vanity Fair har fået stor opmærksomhed - af de helt forkerte grunde.

storybild

(Billede: Foto: Annie Leibovitz/Layout: Vanity Fair)

Magasinets redaktion har fået røde ører efter at to store Photoshop-brølere er blevet afsløret, ligesom det er kommet frem, at skuespilleren James Franco i sidste øjeblik er blevet fjernet fra forsiden, idet han er blevet et af de seneste kendisser, der er blevet genstand for MeToo-anklager.

»Så snart vi hørte om beskyldningerne om upassende adfærd, besluttede vi ikke at have ham med på vores Hollywood-cover,« fortæller en talsmand for Vanity Fair til The Hollywood Reporter.

Beskyldningerne mod James Franco kom kort efter, at han tidligere på måneden vandt en Golden Globe. Fire kvinder stod frem i Los Angeles Times og fortalte, at stjernen havde opført sig upassende over for dem.

(Billede: Foto: Annie Leibovitz/Layout: Vanity Fair)

Det lader til at redaktionen bag Vanity Fair har haft lidt for travlt med at retouchere ham ud af billedet. I hvert fald har skuespilleren Reese Witherspoon fået et tredje ben, mens talkshowværten Oprah Winfrey har fået en tredje hånd på et billede, der bringes inde i bladet.

Begge 'ofre' tager det dog pænt.

'Tja.. jeg går ud fra, at alle ved det nu... Jeg har tre ben. Jeg håber, I stadig kan acceptere mig for den, jeg er', skriver Reese Witherspoon på Twitter.

Oprah Winfrey støtter hende.

'Jeg accepterer dit tredje ben. Såvel som jeg ved, du accepterer min tredje hånd.'

På forsidebilledet, der er taget af Annie Leibovitz, optræder desuden Nicole Kidman, Tom Hanks, Michael B. Jordan, Claire Foy, Michael Shannon, Harrisson Ford, Robert De Niro og Gal Gadot.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sjælden tiger kom på glatis i dansk...
bt.dk
Politiet efterforsker mistænkeligt...
bt.dk
Alle mødte op iklædt sort - undtagen...
bt.dk
Kjell tjekkede sin mail - og opdagede...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx