Af Christian Hansen - 30/04-18 22:15

Trump langer hårdt ud efter komiker: 'Du er beskidt, og du fejlede fuldstændig'Trump langer hårdt ud efter komiker: 'Du er beskidt, og du fejlede fuldstændig'

Den amerikanske præsident deler holdning med andre kritikere.

Michelle Wolf roasts Trump administration durinig annual press dinner

En række betydelige stemmer i den amerikanske offentlighed har det seneste døgn langet kraftigt ud efter en komikeren Michelle Wolf, og nu slutter præsident Donald Trump sig også til koret af kritikere.

Michelle Wolf holdt lørdag en højst kontroversiel tale under den traditionsrige korrespondent-middag for pressen i Det Hvide Hus.

Her affyrede hun blandt andet en bredside mod Sarah Huckabee Sanders, talsmand for Det Hvide Hus, der sad blot få meter fra Michelle Wolf.

Michelle Wolf kaldte blandt andet Sanders for en kvindelig onkel Tom, beskyldte hende for at lyve og kommenterede indirekte talsmandens udseende.

»Jeg kan faktisk rigtig godt lide Sarah. Jeg synes, hun er ressourcestærk. Hun brænder fakta og bruger asken til at lave et perfekt 'smokey eye' med,« sagde hun blandet andet med en henvisning til Sanders mørke øjenmakeup.

Donald Trump, der havde meldt ud, at han ikke ville dukke op til middagen, skælder nu i kraftige vendinger ud på komikeren og korrespondent-middagen i det hele taget.

På Twitter skriver han, at Michelle Wolf er en 'beskidt' komiker, der 'fuldstændig fejlede' med sin tale, mens han samtidig sammenligner hendes monolog med Seth Meyers Golden Globe-tale, hvor komikeren langede ud efter præsidenten.

New York Times' korrespondent i det Hvide Hus, Maggie Haberman og den tidligere pressesekretær for Trump, Sean Spicer, er blandt det mange, der i mere eller mindre direkte form har kritiseret talen.

Den årlige korrespondent-middag, kendt som 'White House Correspondents' Association dinner', blev i år afholdt på Hilton Hotel i Washington DC.

Det er en tradition, at de amerikanske politikere bliver 'grillet' ved middagen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dronningens nære veninde har fulgt...
bt.dk
19-årige Daniel deltog i druk og...
bt.dk
Medier: Weinstein anholdes fredag
bt.dk
Nyt koncept for 55 millioner...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx