Af - 22/09-13 12:44

Peter Belli: \Peter Belli: "Paradise-Peter vidste ikke hvem jeg var"

Da Peter Birch huserede i Paradise Hotel, blev han kendt som 'Ulven Peter'. Den unge charmør vidste dog ikke, hvor kælenavnet kom fra.

storybild

(Billede: Per Folkver)

Rock-veteranen Peter Belli fik en revival hos de unge tv-seere, da hans gamle hit 'Ulven Peter' blev en del af soundtracket til Paradise Hotel og storcharmøren Peter Birch pigejagt som den 'nye ulv'.

LÆS OGÅ: Peter Belli - Sådan gjorde jeg mit album færdigt trods sygdom

Da metroxpress møder Peter Belli til en snak om hans nye album 'Evig og altid', der er på gaden i morgen mandag, kom samtalen også ind på Paradise Hotel og Peter Birch.

- Jeg så jo ikke Paradise Hotel, så vidste til at starte med ikke, hvad det handlede om, da jeg første gang blev ringet op af en journalist og spurgt til, hvad jeg syntes om, at de brugte min sang i programmet, fortæller Peter Belli der satte sig ned for at se hvad det var de unge snakkede om:

LÆS OGSÅ: Peter Belli - Det var så dumt af Johnny Reimar!

- Så så jeg det et par gange og syntes, det var meget skægt, at hver gang ham Peter kravlede under dynen, så spillede de 'Ulven Peter'. Jeg mødte ham ude på DR, hvor han ikke vidste, hvem jeg var. Han vidste ikke, at jeg var den 'rigtige ulv'. Det grinede vi af. Han er en fin fyr, og jeg sagde til ham, at han bare skulle nyde det, så længe han kunne.

Er du på Twitter? Bliv fan af metroxpress:


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Arriva efter Støjbergs...
bt.dk
Se billedet: TV-ekspert raser over...
bt.dk
Alvorlig ulykke i forlystelse: Casper...
bt.dk
En kronprins i highfive-højde
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx