Af - 07/11-16 10:06

Christiane kan ikke få nok af sin søn: 'Han er en lille suttefyr'Christiane kan ikke få nok af sin søn: 'Han er en lille suttefyr'

Christiane Schaumburg-Müller er så begejstret for sin lille søn at hun har svært ved at overholde L.O.C.s ønske om privatliv.

Bildstrecke im Grossformat »

Da L.O.C. og Christiane Schaumburg-Müller i slutningen af september blev forældre til sønnen Constantin, havde L.O.C. forinden sagt til DR3, at han ikke ønskede at se sin søn som en såkaldt ’Instagram-baby’.

L.O.C. holder altid privatlivet meget privat og optræder sjældent på den røde løber og i andre ’kendis’-sammenhænge, medmindre han er afsted for at præsentere sin musik.

Der har Christiane Schaumburg-Müller det lidt anderledes. Hun elsker livet i rampelyset og Instagrammer konstant fra privatlivet – og her har hun altså en smule svært ved at styre sig.

Her tager L.O.C. lille Constantin med på arbejde
Her tager L.O.C. lille Constantin med på arbejde

Den 9. oktober uploadede hun et billede af sønnen Constantin på Instagram og indrømmede i teksten, at der havde været en ’hjemlig diskussion’ om retten til selv at vælge, om man vil optræde på de sociale medier. Efterfølgende har den stolte mor dog haft svært ved at holde sin søn væk fra Instagram og således optræder Constantin mere eller mindre tildækket fem gange på Instagram i løbet af den seneste måned. Aldrig med ansigt, men elegant ’skjult’ så alle i familien kan være tilfredse.

Om sin lille søns appetit udtalte hun forleden til Dansk Design Talent-prisen til Her&Nu:

- Han er en rigtig suttefyr. Han er helt vild med sutteflasken, så det er helt fantastisk.

Én måned efter fødslen: Så meget har Christianes krop allerede ændret sig
Én måned efter fødslen: Så meget har Christianes krop allerede ændret sig

Hun fortalte også, at L.O.C. er en rigtig god far, og at hun altid er tryg ved at efterlade far og søn alene hjemme, når hun er i byen. L.O.C. afslørede i sidste uge, da han var gæst hos Anders Breinholt i ’Natholdet’, at han ynder at blive sent oppe om natten og se ’Walking Dead’ med sin søn.

- Han ved jo ikke, hvad det er endnu. Når han bliver større, kan det være, han bare skraldgriner af det.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet Mand købte fotografi på...
bt.dk
Zoologisk Have i København: Uventet...
bt.dk
Stjernen afslører: Barcelona- og...
bt.dk
Dommen over Peter Madsens perverse...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx