Af - 03/08-16 15:27

Hans Pilgaard afslører sit livs største hemmelighed i ny bogHans Pilgaard afslører sit livs største hemmelighed i ny bog

For første gang fortæller Hans Pilgaard nu offentligheden om en meget væsentlig del af hans person.

Bildstrecke im Grossformat »

Tv-værten Hans Pilgaard afslører i en kommende bog et af sit livs største hemmeligheder, som han hidtil har holdt skjult fra offentligheden.

Den 53-årige ‘Hvem vil være Millionær’-vært fortæller således i bogen ‘Støj og Fortielser’, at han er adopteret. Det beretter Billed-Bladet.

Hans Pilgaard afslører:  - Jeg har kræft
Hans Pilgaard afslører: - Jeg har kræft

- Ja, det er rigtigt. Jeg er adopteret, fortæller han til ugebladet, som har gransket bogen, hvori der blandt andet står: ‘Med en vis bæven fortæller han om at holde på hemmeligheden om, at han er adopteret …’.

Han vil ikke komme nærmere ind på det, før hans bog er udkommet. Men han fortæller, at han har truffet valget om at åbne op for sin familiære baggrund, fordi han ønsker at være ærlig.

- I den her bog har jeg lyst til at stå ved mig selv på godt og ondt, råt og beskidt og ærligt og kærligt. Og én af de ting, der er i mit liv, som aldrig har været et kors - men en væsentlig del - er, at jeg er adoptivbarn, siger han.

Ted blev efterladt som spæd: 68 år efter genforenes han med sin familie
Ted blev efterladt som spæd: 68 år efter genforenes han med sin familie

Hans Pilgaard pointerer imidlertid, at Kaj og Bodil, der adopterede ham i sin tid, og som døde for et par år siden, altid vil stå for ham som hans ‘rigtige’ forældre:

- Hvem der er mine biologiske forældre, er en anden sag. Jeg kalder Kaj og Bodil for min far og mor, og jeg kunne ikke drømme om at kalde dem andet.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx