Af - 02/05-16 16:54

21-årige Julie skal steriliseres: - Der har været en del klamme beskeder21-årige Julie skal steriliseres: - Der har været en del klamme beskeder

21-årige Julie Carole ønsker ikke at få børn og skal derfor steriliseres. Det er der mange, der ikke kan forstå.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvornår er man for ung til at blive steriliseret?

Spørgsmålet er blevet aktuelt efter, at den 21-årige 'Paradise Hotel'-deltager Julie Carole fra Odense forleden afslørede på sin blog, at hun om et par uger lader sig indlægge for at blive steriliseret, da hun ikke ønsker at få børn senere i livet.

Vildt: Paradise-deltager skal steriliseres
Vildt: Paradise-deltager skal steriliseres

Hun fortæller i blogindlægget, hvordan det har været et ønske i mange år, og da man for et par år siden gjorde det lovligt at lade kvinder under 25 år blive steriliseret, slog hun til.

- Første gang jeg gik til min læge, tog han mig ikke seriøst. Han troede simpelthen ikke på mig. Men så gik jeg hjem og printede lovgivningen ud fra sundhedsministeriets hjemmeside, og så fik jeg lov. Så skrev jeg under på en seks måneders betænkningstid, som alle under 25 år skal, og om et par uger sker det så, fortæller Julie Carole til metroxpress.

Julie fra Paradise: Derfor onanerede jeg med Caroline for åben skærm
Julie fra Paradise: Derfor onanerede jeg med Caroline for åben skærm

Hun har brugt venner og familie til at snakke beslutningen ordentlig igennem, og når hun tager på hospitalet, har hun sin mor med som støtte.

- Jeg har virkelig fået tænkt det igennem og fået snakket med mennesker omkring mig. Jeg har også snakket med folk, der ikke delte min holdning og fundet ud af, at jeg står ved min holdning.

Men ikke alle forstår Julie Caroles beslutning. Siden hun delte sine tanker på bloggen, er det væltet ind med mere eller mindre ubehagelige kommentarer.

Caroline onanerer med veninde på 'Paradise Hotel': Jeg har også gjort det på arbejde
Caroline onanerer med veninde på 'Paradise Hotel': Jeg har også gjort det på arbejde

- Der har været en del klamme beskeder. Der er mænd, der skriver, at de synes, det er synd, at jeg bliver steriliseret, da de ellers gerne ville have avlet på mig. Jeg bliver kaldt for ting som 'rablende sindssyg' og 'umoden'.

- Det preller af på mig. Jeg vidste godt, at det var en kontroversiel melding, og hvis jeg ikke var klar til at håndtere de mange kommentarer, havde jeg aldrig skrevet indlægget.

Julie Carole fortæller, at der heldigvis også er mange søde beskeder i mængden. En af grundende til at hun skrev indlægget var netop for at kunne hjælpe andre, der måske går med de samme tanker.

- Jeg har fået rigtig mange positive kommentarer fra kvinder og faktisk også mænd, som synes, det er mega fedt, at jeg står frem, og at det er et vigtigt emne, jeg tager op. Der er ældre kvinder, som skriver, at de blev sterilisteret for mange år siden, og at de stadig ikke fortryder det. Der er også kvinder, som skriver, at de slet ikke vidste, at man kunne få lov til det, når man ikke har børn, og at de nu vil få det gjort.

Julie Carole har og kæmper fortsat med fordomme om sin beslutning. Én ting går igen: Hvad gør hun, hvis en fremtidig kæreste gerne vil have børn?

- Jeg har altid ret hurtigt i forholdet gjort det klart overfor kærester, at jeg ikke vil have børn, og langt de fleste har heldigvis haft det på samme måde. Man er jo ofte sammen med personer, der vil det samme som en selv. Jeg har en kæreste nu, og det var noget af det første, jeg sagde til ham, men han var helt cool med det og har også et barn i forvejen, så det er ikke noget problem.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'Jeg er nervøs': Linses B&B åbner i...
bt.dk
Kæmper for sit liv: Hele Frankrig...
bt.dk
Hans-Henrik er rasende: Hønsene...
bt.dk
Kendis skal betale 170.000 kr. i Se...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx