Af - 20/02-14 09:10

Kendt kommentator vil have faderskabstestKendt kommentator vil have faderskabstest

Peter Mogensen vil være helt sikker på, at nyfødte Maali er hans datter.

storybild

Peter Mogensen som ordstyrer i en debat mellem Helle Thorning-Schmidt (S og Lars Løkke Rasmussen (V) (Billede: Schnoor S¯ren)

Den 2. januar blev Peter Mogensen far for fjerde, da han sammen med en 35-årig kvinde fik datteren Maali, der var resultatet af deres engangsaffære.

En graviditet, der selvsagt ikke var planlagt, men alligevel er den politiske kommentator klar til at påtage sig rollen som far:

Kendt kommentator fik barn efter et engangsknald
Kendt kommentator fik barn efter et engangsknald

– Efter min mening kan man ikke bare få et barn og sige, "Jeg tager sgu lige the easy way." Den der med, at der står sådan en 15-årig og banker på døren og siger "Hvor fanden har du været henne?" – den havde jeg meget svært ved at se for mig i virkeligheden, siger han til ALT for damerne.

Men i samme interview slår ungkarlen, som tidligere har dannet par med Cecilie Frøkjær, dog fast, at han ønsker en faderskabstest for at være helt sikker på, at han er den biologiske far.

X Factor-dommer mobbes med graviditet
X Factor-dommer mobbes med graviditet

- Når vores lille datter vokser op i denne lidt specielle konstruktion, må selv den mindste tvivl - ikke mindst hos hende – udelukkes, siger han til ALT for damerne.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kongehusekspert om prins Nikolais nye...
bt.dk
Måtte udgå med skrækskade: Her er...
bt.dk
BT erfarer: Dansker tæt på stort job...
bt.dk
Stor fødevarekontrol afslører massiv...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx