Af - 01/03-15 15:01; Opdateret: 01/03-15 16:06

Carsten Soulshocks kone er dødCarsten Soulshocks kone er død

- Hvil i fred, min smukke søster, lyder det fra broderen på Instagram.

Bildstrecke im Grossformat »

Den tidligere 'X Factor'-dommer Carsten Soulshocks kone, Charmayne "Maxee" Maxwell, mistede livet natten til lørdag. Det bekræfter producer- og sangskriverens mor Aase Schack over for Ekstra Bladet.

-Det skete natten til lørdag, siger Aase Schack, der fortæller, at Charmayne Maxwell, som var en del af pigegruppen Brownstone, mistede livet i forbindelse med et fald.

Her & Nu var de første til at skrive historien, og ifølge ugebladets oplysninger døde hun efter et fald, da parret lørdag eftermiddag lokal tid deltog i et fodboldstævne med sønnen Nicolaj i Los Angeles, hvor parret længe har haft bopæl.

Soulshock og Maxwell har været sammen i over 20 år. Charmayne Maxwells bror bekræfter også dødsfaldet på Instagram.- Hvil i fred, min smukke søster Charmayne 'Maxee' Maxwell. Jeg er helt ødelagt, for du fortjente at blive på denne jord meget længere. Du havde et fantastisk talent, og du nåede langt med din musikalske karriere. Jeg blev inspireret af dig, og det gav mig motivation til at blive den bedste performer, jeg kunne blive. Jeg elsker dig så meget, søs. Jeg er taknemmelig for, at jeg havde muligheden for at have dig i mit liv, skriver han.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mere dårligt nyt til Hareide!...
bt.dk
Nibali snød sprinterne - dansker med...
bt.dk
Denne sportsgren beskytter kroppen...
bt.dk
Slut med NemID-kortet: Nu kommer der...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx