Af - 20/04-15 15:41

Nyt reality-par? X Factor-vinder scorer Paradise-fyrNyt reality-par? X Factor-vinder scorer Paradise-fyr

Den 22-årige nordsjællænder Theis Berg Kristiansen har scoret sig en 'X Factor'-vinder.

Se Theis fortælle om scoringen her.

Han er 22, og hun er 16. Men aldersforskellen har ikke stoppet 'X Factor'-vinderen Jasmin Dahl og 'Paradise Hotel'-deltageren Theis Berg Kristensen, der den seneste måneds tid har kysset på hinanden.

Det bekræfter Theis over for metroxpress.

- Jeg lærte pludselig Jasmin at kende, fordi jeg kunne se, at hun havde 'liket' nogle af mine Instagram-billeder, og jeg må blankt erkende, at jeg altid har syntes, at Jasmin er en flot pige, så vi faldt i snak. Vi har skrevet frem og tilbage, været i byen og sådan nogle ting. Lidt kys er det også blevet til, så jeg er meget tilfreds, siger Theis Berg Kristensen.

Theis fra årets 'Paradise Hotel' har scoret Jasmin, der sidste år vandt 'X Factor'. Foto: TV3/Polfoto/mx-collage

Brystbomben færdig i Paradise Hotel
Brystbomben færdig i Paradise Hotel

I weekenden holdt Paradise-kollegaen Patrick Brylov fødselsdagsfest, og der blev der 'råsnavet', erfarer metroxpress. Forholdt de oplysninger siger paradisoen.

- Haha, ja, der var nogle mennesker, som holdt øje med, hvad vi lavede. Jeg vil ikke lægge skjul på, at folk så nogle ting og sager. Det kan jeg ikke løbe fra.

Han afviser dog, at han og Jasmin - der i 2014 vandt 'X Factor' - er kærester.

- Jeg ved ikke, hvor seriøst det er. Vi skriver stadig sammen, men hun er 16, og jeg er 22. Der er en aldersforskel, så jeg ved det ikke. Jeg tager det, som det kommer. Det er stadig relativt nyt, og jeg skal være ret sikker på personen, før jeg kaster mig ud i et forhold igen, siger Theis Berg Kristensen.

Hård kritik: 'Paradise' er kedeligt tv uden kant
Hård kritik: 'Paradise' er kedeligt tv uden kant

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx