Af Sebastian Kirk - 09/05-17 19:42

Her er Mascha Vangs 'adgangskrav' til en mand: Kan du opfylde dem?Her er Mascha Vangs 'adgangskrav' til en mand: Kan du opfylde dem?

Har du, hvad der skal til?

Bildstrecke im Grossformat »

Det er ikke helt ligetil at være Mascha Vangs kæreste. Bare spørg racerkøreren Nicolas Kiesa eller komikeren Andreas Bo, der begge har været der i løbet af de seneste år.

Men den 37-årige realitystjerne og blogger ved, hvad hun vil have - det kan man ikke tage fra hende. Og på sin blog afslører hun nu, hvad der i hendes verden udgør en perfekt mand.

Blandt andet vil hun gerne imponeres på den ene eller den anden måde - med intelligens, passion, drivkraft eller noget helt fjerde. Og så må han gerne have penge - hvis han altså har arbejdet hårdt for dem.

‘Han skal gøre sig umage med sit liv, det må være det største adgangskrav til mig. Ét af mange, haha!,’ som hun skriver.

I anledningen af, at flere af Mascha Vangs veninder er blevet singler i den seneste tid, har hun sat sig ned sammen med to veninder og udarbejde en liste med plusser og minusser for mænd. Og det er ikke småkrav - se selv i bunden af artiklen.

‘Ja, det er altså den slags snakken falder på, når vi taler om mænd, mig og pigerne ... Det er nemlig vigtigt at vide, hvad man vil ha’ og ikke ha’,’ skriver bloggeren.

På plus-siden fremhæver pigerne blandt andet humor, selvironi, høj moral - og ikke mindst fingerfærdighed. For 'der er ikke noget mere sexet, end en mand der kan fikse ting', som de har formuleret det.

Minusserne går blandt andet på selvoptagethed og arrogance, men også mindre ting som at bøvse, pille bussemænd og drikke for meget cola. Du kan se hele listen på Mascha Vangs blog.

For tiden danner Mascha Vang par med det konservative folketingsmedlem Rasmus Jarlov. Hvor mange punkter på listen, han lever op til, skal vi ikke kunne sige. Men de har trods alt været kærester i et års tid, så noget må han da gøre rigtigt.Mascha Vang og Rasmus Jarlov Foto: Peter Dahlerup / Danish Beauty Awards

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Drukneulykke ved Rødvig Stevns: Én...
bt.dk
Mystisk opslag: Linse fortryder et...
bt.dk
Dansk landsholdslegende flirter med...
bt.dk
Tidligere drabschef om kriminaliteten...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx