Af - 31/08-14 22:46

Gustavs vilde Pride Parade: Brændte 100.000 kroner af på to timerGustavs vilde Pride Parade: Brændte 100.000 kroner af på to timer

Gustav fik sin store drøm til at gå i opfyldelse og leverede et af årets mest spektakulære shows ved Copenhagen Pride Parade.

Bildstrecke im Grossformat »

- Heeej skaaaatter! Du må undskylde jeg er lidt hæs, men jeg har ikke sovet så meget i nat.

Metroxpress har reality-kongen Gustav i telefonen. Han er helt færdig efter lørdagens Copenhagen Pride, hvor han gik all in og havde sin egen vogn ved den officielle parade fra Frederiksberg Rådhus ind mod Rådhuspladsen. En vogn der var velbesøgt af fans og reality-kollegaer.

- Det var hårdt, men det var også fucking godt. Det var alle 100.000 kroner værd, griner han og remser op, hvad pengene blandt andet gik til:

- Der var goodiebags, gratis t-shirts til alle, over 3000 balloner, mine egne bolcher, chokolade, snacks, fri bar. Der var alt.

Gustav havde forberedt sig en måned på hovedstadens store regnbue-fest. Og som den snu forretningsmand han er, brugte han, udover den imponerende lyserøde parade-vogn, også dagen på at lancere sin egen parfume.

- Jeg vil gerne have, at alle har det ligeså 'fabulous' som mig. Så hvad er bedre end at dufte som mig, spørger han retorisk.

Selvom der blev delt duftprøver ud ved lørdagens parade, regner Gustav dog ikke med, at man kan købe hans nye duft-serie før til jul.

- Jeg har et kæmpelager på 10.000 flasker på vej til Danmark. Forhåbentlig kommer de snart i handlen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

35-årig far dræbte sine to små børn...
bt.dk
Par krævede erstatning for...
bt.dk
Storstrejke kan ramme flytrafikken i...
bt.dk
Kim Jong-Un kan nå Europa med sit nye...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx