Af - 22/12-16 18:39; Opdateret: 22/12-16 19:04

Se billedet: Her er er Cristiano Ronaldo tæt  med Mathilde GøhlerSe billedet: Her er er Cristiano Ronaldo tæt med Mathilde Gøhler

Her må både Gulddreng og Remee træde til side...

storybild

Elle Style Awards 2016 tirsdag aften d. 17. maj 2016 i DR's Koncerthus- - Elle holder deres årlige award-fest i DR koncerthuset med mange kendte navne på den røde løber. Her ses Remee's kæreste Mathilde Gøhler. (Foto: Nils Meilvang/Scanpix 2016) (Billede: Nils Meilvang)

Det er snart de færreste danskere, der ikke kender modellen Mathilde Gøhler, efter hun er blevet mor til hende og Remees barn, Kenya.

Men i udlandet er hun i kraft af sin modelkarrierre heller ikke helt ukendt, da hun ofte optræder i store kampagner for forskellige tøjmærker.

Så mange følger de 10 mest populære danskere på Instagram
Så mange følger de 10 mest populære danskere på Instagram

Men om superstjernen Cristiano Ronaldo var på fornavn med Mathilde Gøhler inden de mødtes til en reklameoptagelse forleden er dog usikkert, men nu har de ihvertfald et evigt minde om mødet.


De er nemlig begge modeller for det portugisiske tøjmærke Sacoor Brothers, der skulle tage billeder til deres julekollektion.

Remee deler sød video af datteren: Her går hun sin model-mors fodspor
Remee deler sød video af datteren: Her går hun sin model-mors fodspor

På trods af Cristiano Ronaldos notoriske kvindetække, så havde Remee dog stadig overskud til at lave lidt sjov med situationen.

Men da Gulddreng allerede har indrømmet, at han godt gad kysse med Mathilde Gøhler, så er det måske også ham, han skal være mest bekymret for i første omgang...

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mestrene spiller med musklerne:...
bt.dk
8-årig dreng er blevet fundet
bt.dk
Retoriker: 'Den her tale får...
bt.dk
Det plejer vi ikke at få at vide:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx