Af Simon Boas - 31/01-18 22:24

Sofie Linde vinder prestigefyldt pris: Det er helt vildt - jeg er rørt! Sofie Linde vinder prestigefyldt pris: Det er helt vildt - jeg er rørt!

Den højgravide X Factor-vært var meget glad.

storybild

Arkiv (Billede: Nils Meilvang)

Genoplev BTs LIVE-stream fra den røde løber ved Zulu Awards i bunden af artiklen. Det var en rørt Sofie Linde, der onsdag aften kunne modtage en Zulu Award for årets kvindelige tv-vært.

Selv om Sofie Linde har termin »lige om lidt«, var hun alligevel mødt op til dette års udgave af Zulu Awards, hvor hun var nomineret i kategorien årets tv-vært, og det skulle vise sig at være en ganske fornuftig beslutning.

For den folkekære X Factor-vært kunne nemlig forlade festen med en Zulu Award under armen.

»Det er helt vildt, og jeg er faktisk oprigtig rørt og glad. Jeg synes, at Zulu Awarden er den største pris, og jeg havde egentlig bare regnet med, at det eneste, jeg ville få ud af aften, var veer og en hyggelig aften. Subwooferen stod tæt på mig, så jeg tænkte, at den måske kunne have skubbet noget i gang,« lød det grinende fra Sofie Linde umiddelbart efter showet, inden hun fortsatte:

»Men jeg er virkelig glad og sindssyg stolt. Nu kan de andre fortsætte efterfesten, mens jeg tager hjem og ser et afsnit af Årgang 0.«

Det var for nogle måneder siden, at den populære tv-vært afslørede sin graviditet over for offentligheden - en lille pige, der skal hedde Trine.Graviditeten afslørede hun i radioprogrammet 'Mads og monopolet'.»Altså jeg har jo haft navnet parat altid. Hun skal hedde Trine. Jeg har aldrig mødt nogen tarvelige, der hed Trine, « forklarede hun i radioen.Far til den lille pige er DR-kollegaen Joakim Ingversen.De har dannet par siden midten af 2015, hvor de gik op for dem, at deres forhold var mere end blot venskab. I februar 2017 blev de forlovet, og i slutningen af december blev de gift på Københavns Rådhus.

Genoplev live-stream fra den røde løber via BTs Facebook-side herunder:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

DSB hæver priserne for tusindvis af...
bt.dk
Ekstremt rekordforsøg - nu kan Casper...
bt.dk
Absurd drama i Superligaen: SÅ er det...
bt.dk
Lægger op til ny kæmpe fight:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx