Af Julie Laurs Bundgaard - 27/11-17 14:33

Medie: Hollywood-stjerne er blevet single Medie: Hollywood-stjerne er blevet single

Emma Watson er tilbage på markedet.

storybild

Foto: / AFP PHOTO / VALERIE MACON (Billede: VALERIE MACON)

Emma Watson og iværksætteren William 'Mack' Knight, er gået fra hinanden, efter at have dannet par i to år.

Det har en kilde bekræftet overfor Us Weekly.

Det amerikanske magasin har været i kontakt med Harry Potter-darlingens agent, der dog hverken ønsker at be- eller afkræfte, parrets forholdsstatus.

»Jeg beklager, men jeg udtaler ikke om mine klienters privatliv.«

Emma Watson og William 'Mack' Knight, der første gang blev spottet sammen til en Broadway musical i New York City tilbage i oktober 2015, har dannet par i to år. Det på trods har skuespillerinden været meget privat anlagt og har hverken haft kæresten med på den røde løber i forbindelse med filmpremierer eller prisuddelinger eller talt om ham i pressen.

Hvorfor forklarede hun i et stort interview med Vanity Fair tilbage i februar:

»Jeg vil være konsekvent: Jeg kan ikke tale om min kæreste i et interview og samtidigt forvente, at folk ikke tager paparazzi-billeder ude foran mit hjem. Du kan ikke få begge dele,« sagde hun dengang og tilføjede:

»Jeg har bemærket, at i Hollywood bliver personen, man dater, inddraget i promoveringen af en film og bliver del af hele cirkuset. Jeg ville hade det, hvis nogen jeg dater på nogen måde føler, at de er en del af et show.«

I interviewet fortalte Emma Watson også, at hun ikke længere får taget billeder sammen med fans, da hun ikke ønsker at folk skal vide, hvor hun befinder sig, eller hvad hun har på. Ifølge hende selv, værner hun om sit privatliv, for bedre at kunne håndtere livet som verdenskendt skuespillerinde.

Den i dag 27-årige skuespillerinde, har levet det meste af sit liv i rampelyset. Allerede i en alder af ni år, blev hun nemlig castet til rollen som Hermione i Harry Potter-filmene, der blev en verdensomspændende succes.

Sidenhen har hun bl.a. spillet Belle i 'Skønheden og Udyret' - en rolle som angiveligt indbragte hende 20 millioner danske kroner.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk forlystelsespark kåret til...
bt.dk
Kronprinsesse Mary har mistet en nær...
bt.dk
Presset Jensens Bøfhus-ejer sælger...
bt.dk
9-årig dreng dræber sin 13-årige...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx