Af - 28/04-16 11:33; Opdateret: 28/04-16 12:02

SødFyr16: Er her en fræk tøz fra Odense?SødFyr16: Er her en fræk tøz fra Odense?

Der var engang, hvor Tinder, Facebook og Snapchat ikke fandtes. Ja, du læste rigtigt.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvordan var det lige, man flirtede online dengang, der ikke fandtes Tinder, Facebook og Snapchat? Vi har taget en tur ned af Memory Lane og samlet de bedste chat-tjenester fra 90’erne og start-00’erne. Her kunne du helt sikkert få dit scoregame på. Dem kan du se i galleriet øverst i artiklen.

Det var bare nemmere dengang, og når man har fået ondt i swipe-fingeren og er blevet træt af kedelige updates fra familiemedlemmer, kan man godt komme til at savne de gode ting ved online-flirten i “de gode gamle dage”.

For eksempel:

Tålmodighed

Man skulle sidde foran en computer, der skulle tændes, starte op og ringe op til internettet via modem. Hvis man havde så meget tålmodighed, var man nok ret dedikeret til at flirte på det der internet.

Du kendte ingen i virkeligheden - næsten

Folk var bare mindre ukritiske dengang. Et nyt chatbekendtskab var totalt uforpligtende, så derfor kunne du have flere hundrede “venner”, du aldrig havde mødt IRL - og det var helt normalt.

Ingen profilbilleder

Spændingen ved slet ikke at kunne se, hvordan ens chat-flirt så ud. Det havde naturligvis også sine ulemper...

Intet pres

Ingen forventede, at du svarede lige med det samme. Din flirt skulle jo også spørge sine forældre eller skolelærer om lov til at bruge internettet. Det kostede jo kassen.

Mystifystiske chatnavne

Der var engang, hvor ingen krævede, at man skulle opgive sit rigtige navn. Du kunne kalde dig ALT fra "Denflyvendefisk" til "Pjerrotsblackmamba" - og det var helt normalt.

Din flirt sad alligevel i samme rum

Spændingen ved at sidde i skolens computerrum (ja, sådan noget fandtes dengang) og vide, at din flirt sad to computere væk fra dig og ikke anede, hvem du var i virkeligheden.

LÆS OGSÅ: Husker du Arto? Sådan har det udviklet sig gennem de sidste 18 år

LÆS OGSÅ: Chok: Populær teenageside lukker!

LÆS OGSÅ: Mangler du hjælp til Tinder? Her er 10 geniale måder at starte en samtale

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx