Af - 17/12-16 09:09

Jonatan Spang ser tilbage på sit 2016: 'Jeg er begyndt at få næsehår'Jonatan Spang ser tilbage på sit 2016: 'Jeg er begyndt at få næsehår'

I 2016 blev Jonatan Spang kåret til årets komiker, han fik masser af ros for sin tv-serie ’Lillemand’, og så opdagede han for første gang hår i næsen. Nå, ja så scorede han også sin kæreste på Roskilde Festival.

storybild

Jonatan Spang er til februar aktuel i filmen Alle for tre.

Hej Jonatan, hvordan synes du overordnet dit 2016 har været?
”Lidt dobbelt. Personligt har det været et rigtig godt år, men samtidig oplevede vi jo Brexit og Trumps sejr, som jeg på ingen måder havde set komme. Det ser ud til, at vi går en vild tid i møde med ham.”

Hvordan oplevede du at fylde 38 år?
”Det var ikke noget, der gjorde det store indtryk. Jeg holdt en middag for familie og venner. Jeg har ikke tænkt over min 40 års fødselsdag endnu, men der skal da helt klart holdes en stor fest. Jeg var forleden hos barberen for at få trimmet mit skæg. Der spurgte han, om han ikke skulle fjerne mit næsehår. Næsehår? Så kiggede jeg i spejlet, og den var god nok. Det har jeg det fint med. Han tilføjede, at der ikke skulle fjernes noget i ørerne, så det kan jeg da glæde mig over.”

Amalie kysser med Jonatan Spang
Amalie kysser med Jonatan Spang

Har du været ude og rejse i år?
”Ja, jeg var blandt andet i Frankrig og vandre ved Mont Blanc, og så var jeg i Hong Kong og optræde for den danske sømandskirke. Det var et super dejligt job, hvor jeg havde min kæreste med, og vi tog rundt og så på området.”

Hvordan var det at blive kåret til ’årets komiker’ ved Zulu Comedy Galla?

”Det var en fantastisk aften. Jeg blev meget meget glad for at vinde. I år var det både publikum og branche, der stemte, hvilket kun gjorde det endnu bedre. Ændrede det mit liv? Nej, selvfølgelig ikke. Det var et fedt skulderklap, men når man for eksempel står her i december og optræder til en julefrokost, er det tilbage på arbejde. Der kan man ikke tvinge folk til at grine, fordi man har fået en pris.”

Hvornår peakede dit 2016?
”Da jeg mødte min kæreste på årets Roskilde Festival.

Derfor bliver Jonatan Spang bollet i røven af en kvinde
Derfor bliver Jonatan Spang bollet i røven af en kvinde

Når man kysser med Amalie Szigethy på tv…

I et afsnit af Jonatan Spangs tv-serie ’Lillemand’, kysser han med realitystjernen Amalie Szigethy. Klippet blev flittigt delt på de sociale medier og pludselig blev et afsnit med temaet ’sladder’ til en sladderhistorie i medierne, hvor det kunne se ud som om, Jonatan Spang og Amalie Szigethy var et nyt par.

”Jeg har heldigvis ikke mødt nogen, som troede, det var rigtigt. Jeg tror, folk er blevet så vant til ’fake news’, men ja, når man lige hurtigt så artiklerne, kunne man tro det.”

I samme afsnit bliver Jonatan Spang forvekslet med kollegaen Huxi Bach. Noget som også sker i virkeligheden.

”Det har jeg joket med mange gange. Jeg skrottede et manus til første sæson af ’Lillemand’, der handlede om, at jeg gik rundt og præsenterede mig som Huxi, mens jeg opførte mig dumt. Jeg er glad for, at han ville være med i ’Lillemand’, for ellers kunne vi jo aldrig have lavet afsnittet.”

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forkrampethed, rutinemangel eller...
bt.dk
Politiet beder om hjælp: Har du set...
bt.dk
Netop frigivet: Helt nye...
bt.dk
Vulkanudbrud på ferieø: Flod af lava...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx