Af Ingelise Skrydstrup - 01/10-17 18:18

Åh nej: Der kommer IKKE en 'Sex and the City 3' alligevelÅh nej: Der kommer IKKE en 'Sex and the City 3' alligevel

Den populære filmserie 'Sex and the City' er endegyldigt slut, afslører en af stjernerne.

storybild

Der kommer alligevel ikke en 'Sex and the City 3'.

Da Sarah Jessica Parker fredag aften troppede op til New York City Ballets gallaforestilling i New York, havde hun en rigtig trist nyhed med til sine mange fans: Der er nu truffet endegyldig beslutning om, at der ikke kommer en tredje 'Sex And The City'-film.

»Jeg er skuffet. Vi havde dette smukke, sjove, hjerteskærende, glade og let identificerbare manuskript og fortælling. Det er ikke kun skuffende, at vi ikke får lov at fortælle historien og får den oplevelse, men endnu mere at publikum højlydt har efterspurgt en tredje film,« siger Sarah Jessica Parker.

Den populære tv-serie blev på i alt 94 afsnit, som blev sendt først gang i årene 1998 - 2004. Den første film havde premiere i 2008 og den anden i 2010.

Serien følger fire meget forskellige veninders liv i New York. Tre af dem er i trediverne - Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kristin Davis) og Miranda (Cynthia Nixon) - og den sidste - Samantha (Kim Cattrall) - i fyrrerne.

Lige siden den seneste films premiere i 2010 har rygterne om en 3'er floreret ihærdigt.

I december måned 2016 kunne Radar Online fx fortælle, at alle fire hovedpersoner havde skrevet under på at lave en tredje film efter at have læst det nye manuskript.

DailyMailTV har derimod fremført, at Warner Bros har aflyst det nye filmprojekt, fordi man nægtede at bøje sig for Kim Cattrals krav om, at så skulle filmselskabet også producere hendes øvrige planlagte ideer.

»Den eneste grund, til at den film ikke bliver til noget, er Kim Cattrall. Alle så frem til at lave filmen, men Kim fik det hele til at handle om hende. Hun spiller altid offer. Det er jo vanvittigt. Hvem tror hun, at hun er - George Clooney?,« har en kilde sagt til DailyMailTV.

Kim Cattrall har selv nægtet alle beskyldninger om, at det skulle være hendes diva-krav, der har lukket og slukket for håbet om en tredje film.

Den 61-årige skuespillerinde har senest kommenteret rygterne på det sociale medie Twitter, med ordene:

»Det eneste krav, jeg nogensinde har stillet, var, at jeg ikke ønskede at lave en tredje film. Og det var tilbage i 2016.«

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Revy-krigen er afgjort: Denne revy er...
bt.dk
Efter 19 år i uvished: Nu har...
bt.dk
Sensationelt: Lyngby rykker ud af...
bt.dk
Retoriker: 'Den her tale får...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx