Af JENS HOLMBERG - 15/06-17 10:03; Opdateret: 15/06-17 11:17

Danny Kool afslører: Det handler min nye single omDanny Kool afslører: Det handler min nye single om

Fans af barnestjernen Danny Kool bliver formentlig glade. Rapperen vil nemlig gentage successen fra sit største hit ’Senorita' og lave en part 2 af nummeret

Bildstrecke im Grossformat »

Der er langt fra Costa Del Sol til København

Sådan sang den daværende 13-årige barnestjerne i sit megahit. Og nu kan Danny Kools fans godt begynde at glæde sig. Danny Kool - eller Daniel Sørensen, som hans borgerlige navn er - har nemlig i sinde at lave en part 2 af landeplagen fra 1999.

»Vi skal snart i studiet, og vi leger med tanken om, at det skal være en ’Senorita’ part 2. Vi ved, at vi leger med ilden, fordi vi kan nok ikke ramme det stadie, som den originale Senorita var på. Men vi laver den alla 2017,« siger Danny Kool.

Der er gået 17 år, siden han var på toppen med debutalnummet 'Danny', og barnestjernen er da også klar over, at folk fra den nye generation ikke nødvendigvis ved, hvem han er.

»Jeg spillede en stor Danny Kool-koncert i Århus, og ti minutter inden jeg skulle på, stod jeg udenfor og røg en cigaret, hvor ingen lagde mærke til mig. Men der, hvor jeg spillede, var de helt vilde, og det var som om, at jeg var teenager igen. Men der er gået så mange år. Den unge generation har måske hørt om mig gennem deres større søskende, men de ved ikke, hvem jeg er,« siger Danny Kool.

Danny Kool: De her 7 ting savner jeg ALLERMEST fra 90'erne
Danny Kool: De her 7 ting savner jeg ALLERMEST fra 90'erne

Netop derfor handlede Danny Kools sidste single om, at hvis man ikke vidste, hvem han var, kunne man bare 'spørge sin søster', som også var singlens navn. Et nummer, der havde frække sætninger om, at søsteren var stram og havde gode bryster. Men samtidig er han blevet 31 år og familiefar. Og kan man rappe om den slags, når man har børn? Ja, mener Danny Kool, som mener, at man enten kan man 'få nedtur over det at blive gammel eller vælge at tage lidt pis på det hele.'

»Jeg gider sgu ikke være alt for seriøs omkring det. Jeg har altid sunget om pik og patter, så selvom jeg er familiefar, så gør jeg det stadig på rigtig Danny Kool-manér. Jeg forargede jo også mange dengang.Men min datter er rimelig hurtig til at opfange tekster, så første gang hun sang den frække linje, kiggede min kæreste da heller ikke helt glad på mig, men jeg grinte af det,« siger Danny Kool.

Glemt dansk barnestjerne i vildt comeback efter 17 år: Jeg har drømt om det længe
Glemt dansk barnestjerne i vildt comeback efter 17 år: Jeg har drømt om det længe

Daniel Sørensen blev kendt i slutningen af 1990'erne, da han optrådte med sine søstre Heidi og Saseline Sørensen, som udgør popduen S.O.A.P. Danny Kools debutalbum 'Danny', solgte intet mindre end 80.000 eksemplarer. I 2000 udgav han efterfølgeren 'Styrer verden', der blev hans sidste album.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skulle bare vises frem: Europa...
bt.dk
Superliga-stjerne har fået sit store...
bt.dk
Tillykke til Prinsesse Isabella: I...
bt.dk
Politiet med kryptisk udtalelse om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx