Af - 19/08-14 13:37

Medie: Festglad Hollywoodstjerne sagsøgt for 1,7 mio.Medie: Festglad Hollywoodstjerne sagsøgt for 1,7 mio.

Orange County-stjernen Mischa Barton bliver ifølge TMZ sagsøgt af filmproducent.

storybild

Mischa Barton ved et velgørenhedsarrangement i 2010. (Billede: AP/Polfoto/arkivfoto)

Mischa Barton har været lidt for glad for at hygge rundt i Europa, og det kan nu koste hende lidt over 1,7 millioner danske kroner, skriver TMZ.

Barton havde nemlig skrevet under på en kontrakt med producenterne på filmen 'Promoted', men da produktionen skulle begynde i starten af marts, var Mischa Barton forsvundet.

Angiveligt skulle man have gjort flere forgæves forsøg på at få kontakt med skuespilleren, men uden held. Man kontaktede derfor, ifølge TMZ, Mischa Bartons mor, der fortalte, at Orange County-stjernen havde travlt i Europa og ikke ville være tilgængelig før den 20. marts.


Det fik filmholdet til at tjekke Mischa Bartons sociale medier-profiler, hvor de kunne se hende på sightseeing med en ven.

Man har derfor valgt at sagsøge Barton for 'de 112.000 kroner hun fik i forskud, 1,1 millioner kroner i marketingsomkostninger og 560.000 kroner, som det ifølge producenterne koster dem, at hun længere er at finde på filmplakaten,' skriver TMZ.

Tidligere på måneden kunne samme medie fortælle, at Barton stod til at miste sit dyre hus i Beverly Hills, hvis ikke hun betalte de 560.000 kroner, som hun angiveligt skylder, fordi hun ikke har betalt af på sit lån i huset.

Det har ikke været muligt for TMZ at få en kommentar fra Mischa Barton.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tre mænd uden for livsfare efter...
bt.dk
Morten måtte droppe studiet for at...
bt.dk
Politiet beder om hjælp: Har du set...
bt.dk
Morten bruger 5.700 kroner for meget...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx