Af Sebastian Bjerring Jensen - 13/02-18 10:47

Sådan har du aldrig set hende før: Kendt tv-vært deler billede fra 90'erneSådan har du aldrig set hende før: Kendt tv-vært deler billede fra 90'erne

Moden i 90'erne var i den grad en anden, end den er i dag, og det er TV 2-vært Lene Beiers seneste Instagram-billede et levende bevis på.

storybild

Lene Beier til TV Prisen 2018 (Billede: NIELSEN, JANUS)

Dengang var afbleget hår det nye sort, og den bølge var Lene Beier hoppet med på. På Instagram-billedet poserer tv-værten, dengang i starten af 20'erne, med langt krøllet og afbleget hår.

'Ikke et fastelavnsris, men mit hår i starten af 20'erne! Tak for den reminder,' skriver Lene Beier til billedet.

I dag er stilen en anden hos Lene Beier, der er gift med Anders Beier. Sammen har de sønnerne Arthur og Otto.

Håret er nemlig kort hos den 40-årige kvinde, der er kendt for at være vært på TV 2-programmet 'Landmand søger kærlighed', hvor en række landmænd rundt i landet kæmper for at finde en partner.

I 2016 åbnede Lene Beier op og fortalte om den alvorlige stofskiftesygdom myxødem, som hun lider af. Sygdommen har betydet, at Lene Beier to gange har været ved at miste livet, og at hun også i en periode måtte have hjemmesygeplejerske, da hun ikke vidste, hvad hun fejlede.

Senere blev hun dog diagnosticeret med myxødem og kunne komme i behandling. I dag lever med sygdommen uden de store vanskeligheder.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Alle frygter det værste: Nu kommer...
bt.dk
8 'gode' grunde: Derfor synes...
bt.dk
Prins Vincents reaktion får Anders...
bt.dk
Åge Hareide svinger kniven: Disse...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx