Af Simon Boas - 05/07-17 13:40; Opdateret: 06/07-17 08:31

Ven afslører: Her er Mads Holgers store hemmelighedVen afslører: Her er Mads Holgers store hemmelighed

Med sine kun 38 år døde Mads Holger for et år siden i sin families sommerhus på Sydfyn. Nu fortæller hans ven og debattør Søren Damm i en klumme hos Altinget om en af Mads Holgers største hemmeligheder.

storybild

(Billede: Nils Meilvang)

Kort før sin død afslørede den farverige debattør nemlig en hemmelighed, der langt fra går hånd i hånd med det indtryk, som Mads Holger formentlig har efterladt hos mange, når han skejede ud med dyre middage, smukke kvinder og ikke mindst dyr champagne.

Og netop champagnen var ifølge Søren Damm et synonym med brandet Mads Holger, skriver han i Altinget.

Men sidste gang de to mødtes, inden Mads Holger døde, fortalte den tidligere politiker en hemmelighed, som de færreste nok kendte til.

»Jeg skal fortælle dig min største hemmelighed. Jeg kan faktisk ikke tåle champagne. Hvis jeg på forhånd ved, at nu kommer der en uundgåelig byge bobler, så sniger jeg mig lige ud på toilettet og tyrer en kakaomælk. Så undgår jeg halsbrand. Men det må du sgu ikke skrive – så er jeg en færdig mand i offentligheden,« lød det, efter Søren Damm havde spurgt, om de to ikke skulle have champagne.

Hemmeligheden gav umiddelbart anledning til latter hos de to debattører, men Søren Damm afslører i Altinget, at han i dag har indset, at Mads Holgers udsagn i virkeligheden rummede en mere dyster sandhed, end han lige havde været bevidst om den dag.

For i virkeligheden lå mange af Mads Holgers kerneværdier langt fra det segment, som han ifølge Søren Damm udadtil forsøgte at identificere sig med, lyder det videre. Over for Ekstra Bladet uddyber han:

»Mads Holger blev anset for og spillede med på illusionen om at være en champagnedreng. Det var en persona, han havde udadtil. I virkeligheden foretrak han en kold håndbajer.«

Mads Holger forsøgte sig i 2015 som politiker for De Konservative, men smækkede kort tid efter med døren og forlod partiet, da der ikke var enighed om partiets linje.

Forinden læste Mads Holger filosofi, men skiftede til teologi på Københavns Universitet, hvor han senere fik en bachelorgrad. Han har efterfølgende begået sig som både skribent, debattør, radiovært og forfatter.

I sit virke som forfatter skrev Mads Holger blandt andet bogen 'Alle går rundt og forelsker sig'.

Han efterlod sig sin mor, en søster, to mostre og en kæreste.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Pippa Middleton stjal billedet til...
bt.dk
Hun sad ude i otte måneder med...
bt.dk
Spice Girl deltog til royalt bryllup...
bt.dk
Handelskrig afblæst: Kina lover at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx