Af - 01/01-15 13:05

Foto sætter gang i rygterne: Er Chris og Jennifer sammen igen?Foto sætter gang i rygterne: Er Chris og Jennifer sammen igen?

Et billede af ekskæresterne på restaurant i Las Vegas satte nytårsnat gang i spekulationerne på sociale medier om, at de to igen er sammen.

storybild

Rygterne svirrer igen om Chris Martin og Jennifer Lawrence. (Billede: Polfoto/AP/Arkiv)

Er Chris Martin og Jennifer Lawrence sammen igen? Rygterne svirrer, efter et billede af de to dukkede op på sociale medier i aftes.

Billedet viser ‘Hunger Games’-stjernen og Coldplay-sangeren sammen på en sushirestaurant i Las Vegas - angiveligt på nytårsdate - og det har flere internationale medier hurtigt opsnappet:


Top 10: Hollywoods bedst sælgende skuespillere i år
Top 10: Hollywoods bedst sælgende skuespillere i år

Selv om billedet tilsyneladende er taget i aftes, er det uvist præcis hvornår Chris Martin og Jennifer Lawrence blev set. På Twitter sætter nogle derfor spørgsmålstegn ved, om fotoet overhovedet er taget på årets sidste dag.

Rygtet om at de to igen er sammen kommer, efter Chris Martins ekskone Gwyneth Paltrow for nyligt har indrømmet, at hun af og til spekulerer på, om hun hellere skulle være forblevet gift med Martin.

Stærkt rygte: Jennifer Lawrence dater hot 'Hunger Games'-kollega
Stærkt rygte: Jennifer Lawrence dater hot 'Hunger Games'-kollega

- Selvfølgelig er der tidspunkter, hvor jeg tænker, at det ville have være bedre, hvis vi var forblevet gifte, hvilket altid er det, dine børn ønsker, sagde hun til Harper’s Bazaar UK.

Vil du kysse Jennifer Lawrence? Så må du leve med stanken
Vil du kysse Jennifer Lawrence? Så må du leve med stanken

37-årige Chris Martin og 24-årige Jennifer Lawrence begyndte at date i sommer, og i slutningen af oktober gik rygterne, at de to var gået fra hinanden, og at 'Skins'-skuespilleren Nicholas Hoult igen var inde i Jennifer Lawrences liv.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx