Af - 21/08-13 12:12; Opdateret: 05/09-13 15:19

Halvnøgne og hovedrige: 10 millionær-modellerHalvnøgne og hovedrige: 10 millionær-modeller

Ingen over, ingen ved siden af. Gisele Bundchen fortsætter med at give sine kønne kolleger baghjul, når det gælder om at tjene penge. Brasilianeren er blevet 235 millioner kroner rigere i løbet af det seneste år.

Bildstrecke im Grossformat »

For syvende år i træk topper Gisele Bundchen magasinet Forbes' liste over verdens højest betalte modeller.

Og den brasilianske babe giver i den grad konkurrenterne baghjul. I løbet af det seneste år har hun tjent 42 millioner dollar – knap 235 millioner kroner – og det er næsten seks gange så meget som listens nummer to, australske Miranda Kerr, der må 'nøjes' med en årsindkomst på 7,2 millioner dollar.

LÆS OGSÅ: Helena smider alt tøjet i ny billedserie

LÆS OGSÅ: Så smuk er den danske topmodel Freja

Gisele Bundchen tjener ikke kun penge på sit gode udseende – selv om en stor del af hendes indkomst stammer fra model-job for blandt andre Chanel og H&M – hun er også en snu forretningskvinde. Den 33-årige skønhed har blandt andet lanceret sin egen undertøjskollektion, og hun samarbejder også med firmaet Ipanema, som laver klip-klappere, der sælges i hele verden.

Topmodellen er gift med NFL-helten og prettyboy'en Tom Brady, som hun har to børn med. Hun tjener i øvrigt en slat mere end husbonden, som 'kun' har smidt 38,3 millioner dollar ind på deres fælleskonto i løbet af det seneste år.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx