Af - 29/10-14 10:50

Mick Øgendahl brød sammen: Blev indlagt på psykiatrisk afdelingMick Øgendahl brød sammen: Blev indlagt på psykiatrisk afdeling

- Jeg vidste bare, at mine børn ikke skulle se mig sådan, siger Mick Øgendahl, der selv lod sig indlægge.

storybild

Komikeren Mick Øgendahl under optagelserne til 'Tomgang'. (Billede: Polfoto/arkiv)

Komikeren Mick Øgendahl er vant til at få folk til at grine, men under optagelserne til første sæson af 'Tomgang' var der ikke mere at grine af for Mick Øgendahl.

Han havde selv skrevet manuskript til serien, som han også instruerede og spiller hovedrollen i. Derudover skulle han passe sine standup-job og familien med kone og tre børn. Han gik ned med stress og begyndte at forveksle tv-optagelser med virkeligheden.

- Jeg klikkede konstant frem og tilbage mellem den ene og anden virkelighed sådan inden for tre sekunder, tik tik tik tik tik. Det kørte inde i hovedet, at jeg var ulykkeligt forelsket i Mie (Sarah Grünewalds rolle i ’Tomgang’, red). Det var så absurd. Vi var midt i optagelserne, og vi havde et helt produktionshold kørende, men jeg sagde til Michael: 'Du er kraftedeme nødt til at køre mig til psykiatrisk afdeling i Hillerød', siger Mick Øgendahl i et interview med Euroman om hændelsen, der fandt sted i maj sidste år.

Mick Øgendahl: Der er kun én ting jeg fortryder
Mick Øgendahl: Der er kun én ting jeg fortryder

Mick Øgendahl udsat for indbrud: Udlover stor dusør i findeløn
Mick Øgendahl udsat for indbrud: Udlover stor dusør i findeløn

Som noget af det første måtte han ringe til sin kone og fortælle, at bilen havde sat kurs mod Hillerød.

- Jeg vidste bare, at mine børn ikke skulle se mig sådan. Jeg tænkte også på, om jeg overhovedet kom tilbage som komiker. Om nogen ville satse på mig, eller jeg bare var ham, der blev kukkuk, lyder det ærligt fra Mick Øgendahl, der siden har reflekteret over, hvorfor han pressede sig selv så hårdt.

- Når man er komiker, vil man også gerne tages alvorligt. Det med at være sjov er en alvorlig ting, men det bliver det ikke rigtig anset for. Hvis jeg nu også kunne skabe nogle karakterer og lave personinstruktion, så … jeg ville fandeme bare gerne bevise, at det kunne jeg også. Men det kunne jeg så ikke. Måske var det også en eller anden leflen for anmelderne, siger han.

Læs hele interviewet i den nye udgave af Euroman, der er på gaden torsdag.

Mick Øgendahl svømmer i millioner
Mick Øgendahl svømmer i millioner

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand med jagtgevær fik politi til at...
bt.dk
Midtjylland opgav guldet og har sat...
bt.dk
Susanne lever med brændende smerter...
bt.dk
Meghan Markle fik specialfremstillet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx