Af - 02/09-13 14:36; Opdateret: 02/09-13 14:49

Her er sandheden om Swifts svinerHer er sandheden om Swifts sviner

Da Taylor Swift hviskede 'shut the fuck up' til Selena Gomez under MTV Video Music Awards, var det ikke, fordi hendes eks, Harry Styles, var på scenen.

storybild

Taylor Swift har været kæreste med Harry Styles. Taylor Swift er BFF med Selena Gomez. Og Taylor Swift har sunget duet med Ed Sheeran. Sådan er Hollywood så lille ... (Billede: Polfoto/AP)

Da Mx.dk mødte Selena Gomez i København i fredags, var det med strenge instrukser om ikke at nævne hverken on-off-kæresten Justin Bieber eller veninde Taylor Swifts brug af 'the F-word' under forrige uges MTV Video Music Awards i løbet af interviewet.

Det memo har Ed Sheeran, som er gode venner med både Gomez og Swift, åbenbart ikke fået. Under en pressekonference afslørede den rødhårede sanger, at det slet ikke var eks-kæresten Harry Styles, Taylor Swift langede ud efter, da hun hviskede 'shut the fuck up' til veninden, mens One Direction var på scenen.

LÆS OGSÅ: Mx.dk møder Selena: Det har været en heftig uge

Det var nemlig ikke en forsmået ekskæreste, men en sød veninde, der talte.

Ed Sheeran fortæller, at Selena Gomez lige inden havde sagt til sin veninde, at hun ikke regnede med at vinde prisen for bedste popvideo, men troede, at Miley Cyrus ville snuppe den. Swifts bemærkning var ment som en opmuntring – en 'hold nu op, selvfølgelig vinder du'-kommentar.

Og hun fik ret. Selena Gomez gik få sekunder efter på scenen for at modtage sin 'Moonman'.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Christiania-advokat mødtes med...
bt.dk
Motorcyklist og bilist i voldsom...
bt.dk
Mor rystet over børnehave: Tanken om,...
bt.dk
Skuespillerinde forsvarer forhold til...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx