Af LOUISE VILSBØL, REALITYPORTALEN - 22/06-17 11:05

Beverly Hills-stjerne ændrede sit udseende drastisk til ære for sin datterBeverly Hills-stjerne ændrede sit udseende drastisk til ære for sin datter

Tori Spelling har kastet sig ud i en helt ny hårfarve, som hun selv har fikset, men det gik ikke helt godt.

storybild

Den tidligere ‘Beverly Hills 90210’-stjerne Tori Spelling har efterhånden haft de fleste hårfarver – eller det troede vi i hvert fald, indtil vi så hendes helt nye frisure, som da også var lidt af en fejl, indrømmer Tori selv på sin Instagram.

Hårfarvningen skete i forbindelse med datteren Stellas 9-års fødselsdag. Datteren er nemlig vild med enhjørninge og farven lilla, så som den gode mor gik Tori all in, og håret endte med at blive samme farve som Stellas fødselsdagskage. Via en række hashtags til sit billede afslører Tori dog, at hun muligvis ikke selv skulle have farvet sit hår.

Men sket er sket, og skuespillerinden holder hovedet højt og viser sine børn, at det ikke gør noget at skille sig ud. Det er da heller ikke fordi, Tori ikke kan bære hårfarven, men måske skulle hun holde sig fra at farve sit eget hår en anden gang, eller hvad mener I? Se hendes nye frisure herunder.

LÆS OGSÅ: 25 år med ‘Beverly Hills’-stjernerne: her er de i dag

LÆS OGSÅ: ‘Beverly Hills 90210’-stjerne er sygeligt tynd¨'


LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne er blevet student

LÆS OGSÅ: Tori Spelling i vild hårforvandling


Artiklen er udgivet i samarbejde med Realityportalen.

Følg med på Realityportalens Facebook-side og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx