Af - 21/09-16 07:05

Angelina vil skilles: Nu taler Brad Pitt udAngelina vil skilles: Nu taler Brad Pitt ud

Et af de største Hollywood-par skal skilles.

Bildstrecke im Grossformat »
Brad Pitt blev gift med Jennifer Aniston i år 2000. Fem år senere blev parret skilt, efter Brad mødte Angelina Jolie. Ryan Reynolds og Scarlett Johansson var et ægtepar fra 2008 til 2011 Skuespillerne Ryan Phillippe og Reese Witherspoon var gift fra 1999 til 2008 Coldplay-frontmand Chris Martin og skuespilleren Gwyneth Palthrow blev gift 2003 og skilt i 2016 Beverly Hills-stjernen Brian Austin Green blev skilt fra Megan Fox i 2015 efter fem års ægteskab. De har dog fundet sammen igen. Michael Jackson og Lisa Marie Presley blev gift i 1994 men skilt allerede i 1996 Skuespillerparret Ben Affleck og Jennifer Garner blev gift i 2005. Men sidste år offentliggjorde de planer om skilsmisse. Tom Cruise har været gift flere gange. I 2006 blev han forenet for Gud og mennesker med Katie Holmes, som han dog blev skilt fra igen i 2012. Tom Cruise var også gift med Nicole Kidman. Parret var hr. og fru fra 1990 til 2001. Den kendte instruktør, Guy Ritchie, blev gift med Madonna i år 2000. Otte år senere var det dog slut. Danske Christiane Schaumburg-Müller blev gift med rapperen L.O.C. i 2012. I 2015 blev parret skilt med de har siden fundet sammen igen. Rockparret Avril Lavigne og Chad Kroeger blev gift i 2013. Sidste år offentliggjorde de planer om skilsmisse Tiger Woods fik sin model Elin Nordegren i 2004. I 2010 blev parret dog skilt efter at golfstjernen var afsløret i at være sammen med flere prostituerede. Skuespillerne Johnny Depp og Amber heard blev gift sidste år. Men i år har en grim skilsmisse foldet sig ud foran offentligheden Jessica Simpson og boyband-sangeren Nick Lachey blev gift 2002 og skilt i 2006

Parret er dog ikke det første kendispar, der går fra hinanden.

Chokeret. Det må være hvad, mange var, da en kendisnyhed af de større pludselig blev breaket af flere medier i går.

Hollywood-super-par nummer ét, Brad Pitt og Angelina Jolie, skal skilles - på sidstnævntes initiativ - og det fik mange til at begynde at gætte på årsagen. Her er både hashforbrug, voldelig adfærd og utroskab blevet nævnt af blandt andre sladdersitet TMZ.

GALLERI: 15 kendispar der også blev skilt
GALLERI: 15 kendispar der også blev skilt

Redaktør: En illusion brister med Jolie-Pitt-skilsmisse
Redaktør: En illusion brister med Jolie-Pitt-skilsmisse

I en udtalelse fra Jolie-lejren lød det:

- Den her beslutning blev taget for familiens fortsatte velbefindende.

Men sent i går aftes dansk tid kom det førte pip så fra Brad Pitt. I en udtalelse til magasinet People, fortæller Fight Club-charmetrolden, at det selvfølgelig påvirker ham.

- Jeg er med ked af det her, men hvad der er vigtigt nu, er at vores børn fortsat har det godt. Jeg vil bede pressen om, at give dem den plads, de behøver i disse svære tider, sagde han.

Parret har været sammen i 11 år og har seks børn sammen.


LÆS OGSÅ: Mediers vilde anklager: Derfor vil Angelina skilles

LÆS OGSÅ: Jolie vil skilles fra Pitt og have de seks børn med sig

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx