Af Kristian Dam Nygaard - 10/11-17 10:49

Jonatan Spang gjorde nar af journalist: Her er svaretJonatan Spang gjorde nar af journalist: Her er svaret

Komikeren Jonatan Spang gjorde i søndagens udgave af satireprogrammet 'Tæt på sandheden' tykt grin med en dansk journalist, som havde skrevet en artikel om, hvordan den danske ø Als ligner en dinosaurus.

Clickbait

I sit ugentlige program 'Tæt på sandheden', der sendes på DR2, afslutter den kendte komiker hver udsendelse med at uddele en 'omvendt Cavling' til - med Jonatan Spangs ord - 'det stykke journalistik, som måske ikke har mulighed for at vinde en rigtig Cavling-pris' - altså ikke mulighed for at vinde journalisstandens fineste hæder.

Søndag modtog journalist på BT og metroxpress David Andersen prisen for artiklen 'Det har du aldrig lagt mærke til før: Dansk ø ligner en dinosaurus'. Men nu undrer journalisten sig dog over en enkelt ting.

»Først og fremmest er jeg lidt sur over, at jeg ikke har modtaget nogle priser. Det er åbentbart kun i ånden, man vinder. Men jeg kunne godt tænke mig en fysisk pris,« siger David Andersen i podcasten 'Vi elsker clickbait', der er en spritny podcast fra BTMX om clickbait og de mest klikkede nyheder.

David Andersen har allerede en gang tidligere vundet Jonatan Spangs fornemme pris for artiklen 'Danskerne har talt: Vi hader folk med disse navne', ligesom han er blevet udråbt til 'BTMX's enfant terrible (direkte oversat 'forfærdeligt barn', red.).

»Jeg følte mig en smule forfulgt, når nu jeg vandt to gange, for der bliver skrevet virkelig mange gode artikler, der har fortjent æren lige så meget,« siger David Andersen i podcasten.

Du kan høre det fulde interview med David Andersen og meget mere om sagen mellem ham og Jonatan Spang i BTMX's nye podcast 'Vi elsker clickbait', der beskæftiger sig med clickbait og ugens mest klikkede historier. I premiereprogrammet kan du også høre om Eva Harlous brækfornemmelser, MobilePays mystiske kriminal-sag og Bornholms aktuelle maragarine-krise.

Hør det fulde program herunder.

'Vi elsker clickbait' kan også høres som podcast i Itunes HER.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

45-årig mand død i brand - var alene...
bt.dk
DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
Superliga-direktør inden gyserkampe:...
bt.dk
Tori lever som voksen-baby: Har endda...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx