Af Bo Poulsen - 24/12-17 14:58

Verdenskendt popstjerne holder jul i Danmark - men hun bliver nok lidt skuffetVerdenskendt popstjerne holder jul i Danmark - men hun bliver nok lidt skuffet

Den amerikanske sangerinde Katy Perry holder jul i Danmark.

storybild

Katy Perry skal holde jul i Danmark med sin familie. (Billede: Danny Moloshok)

Det fortæller hun i en video på American Idols Facebook-side. Hun er nemlig en del af dommer-trioen i musiktalent-programmet.

I klippet bliver de hver især spurgt ind til deres juletraditioner.

»Min familie og jeg tager sammen på ferie. Det gør vi I stedet for at give hinanden gaver, så giver vi hinanden en tur et sted hen. Og i år rejser vi udenlands. Vi tager til Danmark,« siger hun i klippet, som du kan se her.

Men den 33-årige sangerinde bliver nok en anelse skuffet over den danske jul, som hun har en meget specifik forventning til.

»Jeg glæder mig til at se, hvordan de fejrer jul i Danmark med sne,« siger Perry, som er opvokset i det solrige Californien.

For medmindre vejrguderne kommer med et julemirakel, så får vi formentlig ikke nogen hvid jul i det danske kongerige. DMIs seneste prognose viser nemlig, at det bliver gråt, vådt og kedeligt.

At netop Danmark er destinationen for 'I Kissed a Girl'-sangerindens juleferie kan også skyldes, at storesøsteren, Angela, er gift med den danske musiker Svend Lerche. De blev gift i maj 2012.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Venstre maler partiet grønt: 'Det er...
bt.dk
Glemte et gratis æble i sin taske: NU...
bt.dk
29-årig tv-kok Matt Campbell død...
bt.dk
Patrick Nielsen om boksebrag mod...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx