Af Christian Winther Johansen - 15/08-17 08:35

Dansk milliardær taget i komisk fejl: Delte billede af sin forkerte 'ven'Dansk milliardær taget i komisk fejl: Delte billede af sin forkerte 'ven'

Det er ikke nemt med de der sociale medier - også selvom du har folk til at hjælpe dig med dem.

storybild

Christian Stadil. Arkivfoto. (Billede: Elle Style Awards.)

Det har Hummel-milliardæren Christian Stadil måtte sande, efter en tur på Smukfest i Skanderborg. Her rendte Stadil ind i sin gamle ven, Stig Åvall Severinsen, der er en af verdens bedste fridykkere - blandt andet med verdensrekorder inden for dykning på cv'et.

Problemet var bare, at Stadil har haft en kollega til at slå billedet op på sine sociale medie-profiler, og her har man ikke helt haft styr på efternavnene. I stedet for Åvall Severinsen er det Stig Pryds, der blev skrevet og 'tagget' i opslaget.

Foruden det samme fornavn er Stig Pryds ligeledes fridykker, og han deler den samme kortklippede frisure som sin navnebror. Og Stig Pryds opdagede naturligvis selv fejlen, som han delte på sin Facebook-side.

Stig Pryds' opslag blev delt af Anders Hemmingsen på Instagram, og her er Christian Stadil, og ikke mindst hans forlovede Alice Brunsø, faldet over fejlen. Det har været til stor morskab for dem begge, og på Facebook har Stadil selv forklaret fejlen.

'Min ellers både søde og dygtige kollega XX kom til at tilføje et forkert efternavn til Stig, (som en oplysende og venlig tilføjelse til min tekst), som SELVFØLGELIG hedder og er Stig Åvall Severinsen,' skriver Stadil blandt andet i opslaget herunder.

Hummel-milliardæren, eller de to gange Stig, kan dog trøste sig med, at det også kan gå galt for andre. Eksempelvis tv-værten Puk Elgård, der har svaret på Anders Hemmingsens Instagram-billede, at hun selv bliver forvekslet ganske tit med en anden.

'Det skal han ikke være ked af. Jeg er flere gange blevet spurgt, om jeg er glad for at bo i Sverige, fordi de tror, jeg er Anette Heick,' skriver hun på Instagram.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx