Af - 26/04-17 22:35

Et år før sølvbrylluppet: Dansk 90'er-stjerne er blevet skiltEt år før sølvbrylluppet: Dansk 90'er-stjerne er blevet skilt

Den danske sangerinde Lene Siel og hendes nu tidligere mand, Elo Lindhardsen, er gået fra hinanden efter 24 års ægteskab.

storybild

Sangerinden Lene Siel er blevet skilt fra sin mand Elo Lindhardsen (arkivfoto - 2007). (Billede: Jeppe Michael Jensen)

Det fortæller 48-årige Lene Siel til ugebladet Se og Hør.

»Vi er vel det, man kalder vokset fra hinanden, så vi var enige om, at det nok var det bedste ikke længere at være sammen. Men det har da ikke været nogen let beslutning,« siger Lene Siel, der tilføjer, at det er gået roligt for sig.

Lene Siel var blot 16 år gammel, da hun mødte og - trods en aldersforskel på 15 år - forelskede sig i musikeren Elo 'Luffe' Lindhardsen. Otte år senere blev de gift, og i dag har de døtrene Emilie på 21 år, Julie på 20 år og Emma Sofie på 12 år.

Ifølge Se og Hør er Lene Siel, der har solgt over en million album i Danmark var en af de mest populære, danske sangerinde i 1990'erne, flyttet ud af parrets villa i Hellerup.

Elo Lindhardsen fyldte 63 år i mandags, og netop den markante aldersforskel har Lene Siel tidligere udtalt sig om til Billed-Bladet for fire år siden. Her fortalte hun om, hvor godt de passede sammen, og hvordan deres ægteskab kunne holde.

»Vi har selvfølgelig haft en del op- og nedture, men jeg har aldrig været i tvivl om, at det skulle være ham og jeg. Vi sparrer godt med hinanden, og det bliver aldrig kedeligt, for vi er gode til at give hinanden udfordringer. Jeg kan sagtens blive for dominerende, for jeg har masser af temperament, og her er han også god til at stoppe mig, når jeg kommer for langt ud,« sagde Lene Siel til Billed-Bladet i 2013.

Dengang lagde hun ikke skjul på, at bølgerne kunne gå meget højt i hjemmet.

»Vi har da også skullet finde vores leje, og jeg tror da ikke, at mine unger vil sige, at det altid har været sjovt. Vi har taget nogle kæmpe skænderier, for vi har begge to temperament.«

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vildt OL-drama: Storfavoritter var...
bt.dk
Kræver hård straf til sexhypnotisør:...
bt.dk
Ski-dronning sætter punktum for...
bt.dk
Peter Sommer så på sin kone: 'Det var...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx