Af - 14/09-16 07:29

De sociale medier raser mod Victoria Beckham: Beskyldes for at hylde anoreksiDe sociale medier raser mod Victoria Beckham: Beskyldes for at hylde anoreksi

De sociale medier er gået amok over Victoria Beckhams seneste modeshow. Modellerne er alt, alt for tynde, lyder kritikken på.

Bildstrecke im Grossformat »

Trevor Collens

Victoria Beckham er blevet kritiseret for at bruge alt for tynde modeller under hendes seneste modeshow, der fandt sted i New York forleden.

Modeshowet skulle præsentere hendes nyeste tøjkollektion under New York Fashion Week, men det var ikke desværre ikke tøjet, der endte som fokuspunkt, men hendes valg af slanke modeller, der nu har skabt stor debat på de socialemedier.

Ideal for unge: Men modellers sundhed bliver ikke undersøgt
Ideal for unge: Men modellers sundhed bliver ikke undersøgt

Instagram brugeren Shazmike1960 er tydeligvis forarget over modellerne, og sammenligner Beckhams modeshow med en hyldest til anoreksi.

- Hvorfor hylder du anoreksi? Jeg håber ikke, at du opdrager dine børn til at gøre det samme.

Også brugeren Sharonsharkle76 viser sin utilfredshed på modedesignerens instagram.

- Det kunne være så dejligt, at se Victoria Beckham bruge nogle mere naturlige modeller. Alt, jeg kan se, er hud og knogler - ikke tøjet.

The Daily Mails skribent Sarah Vine har også givet sin mening til kende, og hun er slet ikke tilfreds.

- Oh Victoria, hvorfor har du bragt anoreksi tilbage. Ekstremt tynde modeller skulle være bandlyst fra catwalken.

Det er ikke første gang, at Victoria Beckham møder kritik for hendes brug af modeller. Allerede sidste år blev hun kritiseret efter hun havde lagt et billede op af en slank model fra showet op på sin instagramprofil. Dette medførte mange negative kommentarer med sig, der nu tæller mere end 600 kommentarer på opslaget. Se billedet nedenunder.


LÆS OGSÅ: Victoria Beckham viser sin krop frem i ny undertøjskollektion

LÆS OGSÅ: Victoria Beckham afslører: 'Jeg var fuld da jeg forelskede mig i David'

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx