Af - 15/08-16 08:29; Opdateret: 15/08-16 10:34

Justin Bieber truer sine fans: Nu får han skældud af Selena GomezJustin Bieber truer sine fans: Nu får han skældud af Selena Gomez

Selena Gomez sætter Justin Bieber på plads, efter han søndag valgte at true sine fans på Instagram.

Bildstrecke im Grossformat »

Verden var lige ved at gå under søndag formiddag, da Justin Bieber truede med at gøre sin Instagram-profil privat, hvis ikke folk snart holdt op med at skrive onde kommentarer om hans nye forhold til modellen Sofia Richie.

- Jeg gør min Instagram privat, hvis I ikke stopper med jeres had, det er ude af kontrol. Hvis I virkelig er fans, ville I ikke være onde ved folk, som jeg kan lide, skrev den 22-årige popstjerne.

Derfor truer Justin Bieber sine fans med at gøre sin Instagram privat
Derfor truer Justin Bieber sine fans med at gøre sin Instagram privat

Det kunne hans ekskæreste, popsangerinden Selena Gomez ikke bare ignorere og valgte at skrive i kommentarfeltet under Justin Biebers billede:

- Hvis du ikke kan håndtere hadet, så stop dog med at lægge billede ud af din kæreste - lol - det burde være noget specielt kun mellem jer to. Lad være med at være sur på dine fans - de elsker dig.

Og så begyndte det ellers at blive pinligt. For Justin Bieber så Selena Gomez' kommentar og skrev tilbage:

- Det er sjovt at se, hvordan folk, der plejede at bruge mig for at få opmærksomhed, sådan peger fingre. Trist. Kærlig hilsen.

Red barnets ryg: Sådan pakker du skoletasken
Red barnets ryg: Sådan pakker du skoletasken

Justin Bieber fortsatte:

- Jeg håber ikke for nogen, at de modtager had. Jeg håber, I alle sammen kan være venlige overfor mine venner. Og ja, jeg elsker mine Beliebers.

Selena Gomez svarede tilbage:

- Sjovt hvordan dem der var utro flere gange peger fingre ad dem, der var tilgivende og støttende. Det er ikke underligt at fansene er sure. Trist. Kærlig hilsen.

Hun har senere slettet sine kommentarer igen.

Justin Biebers fans er heller ikke tilfredse med deres idolds udmelding og forsøger nu at iværksætte en 24 timers boykot af Justin Bieber på de sociale medier.

- Du må ikke tweete om Justin og Sofia. Du må ikke bruge Twitter i 24 timer. Du må ikke tagge Justin nogle steder. Lad os bare forsvinde de næste 24 timer. Så kan Justin måske indse, hvor meget han har såret os ved at sige de ting, han har gjort, lyder det blandt andet i en besked, der florerer på Twitter.


Se den flotte kendis-datter: Er dette Justin Biebers nye kæreste?
Se den flotte kendis-datter: Er dette Justin Biebers nye kæreste?LÆS OGSÅ: Fan har den perfekte respons, da Justin Bieber nægter hende billede

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx