Af - 11/12-16 08:39; Opdateret: 11/12-16 10:14

Linse raser over Mopper-sviner: Du har pisset på den forkerte datterLinse raser over Mopper-sviner: Du har pisset på den forkerte datter

En klumme i Ekstra Bladet har fået Linse Kessler til at rase på Facebook.

Bildstrecke im Grossformat »

Linse Kessler finder sig sjældent i noget. Og slet ikke i negative kommentarer om hendes nu afdøde mor Ann Patricia ”Mopper” Christiansen.

Det står vist klart for enhver efter, at dronningen af Bryggen i går aftes gik til tasterne.

På Facebook skælder Linse Kessler ud på Karen Thisted og Ekstra Bladet, fordi den 70-årige journalist i en klumme kritiserer Mopper for ikke at have taget ordentligt vare på sin datter, da Linse var barn.

Er de den nye 'Familien fra Bryggen'? Se hvilken familie TV3 nu vil følge
Er de den nye 'Familien fra Bryggen'? Se hvilken familie TV3 nu vil følge

- Linse var blevet tvangsfjernet fra hende ('Mopper', red.), hvis hendes opvækst havde fundet sted i dag. Linses hjerteskærende beretninger om barndommen på Bryggen har gjort, at jeg aldrig har kunnet tåle synet af Mopper. Hun drak som en havnearbejder på Bryggens værtshuse, og den arme Linse var alle nætter overladt til sig selv og Moppers ligegyldighed. Sikken en kold kvinde der kan efterlade sit barn til ensomhed, skriver Karen Thisted i klummen.

Men den udlægning af virkeligheden holder ikke,mener Linse Kessler, der skriver, at Karen Thisted aldrig har mødt Mopper.

- Karen Thisted, denne gang fik du pisset på den forkerte datter! Du kommer til at gi os en undskyldning, på den ene eller den anden måde,' skriver Linse Kessler på Facebook.

- Karen har ALDRIG haft æren af at tale med, eller møde Mopper. Mine venner og familie siger, “Linse lad det ligge,” Ti hende Karen ihjel, giv hende ikke den opmærksomhed hun higer efter. Men jeg kan sgu ikke lade den ligge, det er så ondt og modbydeligt, og Karen skal lære, En gang for alle, at hun KAN løbe ind i den forkerte, mig, som ikke har tænkt sig at lade noget som helst ligge.

Geggo i ærlig opdatering: - Mon jeg nogensinde bliver glad igen?
Geggo i ærlig opdatering: - Mon jeg nogensinde bliver glad igen?


Se hele Linses opslag herunder.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forkrampethed, rutinemangel eller...
bt.dk
Alternativet-medlem sammenligner...
bt.dk
Lamslået over Skats direktør-finte:...
bt.dk
Silkeborg-manager efter drama:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx