Af David Andersen - 09/02-18 09:25

Dansk komiker viser overkroppen frem - og folk er vilde med detDansk komiker viser overkroppen frem - og folk er vilde med det

Simon Talbot træner op til fem gange om ugen, og det kan man tydeligt se på hans nye billede.

Simon Talbot med nyt show

»Flotte fyr«.

»Kan jeg få noget af det der«

»Wow, han er blevet buff«.

De rosende bemærkninger står i kø til komikeren Simon Talbot, efter han har lagt et billede på Instagram, hvor man kan se en del af hans nøgne overkrop. Han har efter eget udsagn lagt billedet op for at fremvise sit nye, dugfrie spejl, men fokus er hurtigt drejet over på hans veltrænede krop.

Vi spurgte komikeren, hvor hårdt han har kæmpet for at se sådan ud:

»Nogle gange træner jeg 5 gange om ugen. Andre gange 0. Kommer an på energien, jeg har i kroppen. For tiden ikke så meget, da jeg forbereder mit næste one-man show "Make Denmark Great Again”«, skriver han på Facebook til BT og metroxpress.

Komiker besvimede midt i DR Byen: Nu er han kronisk handicappet
Komiker besvimede midt i DR Byen: Nu er han kronisk handicappet
»Jeg følger ikke et program, eller en kostplan. Jeg spurgte for et par år siden en træner efter snydekoder til at ligne Hulk, der lige har jokket tåen på et bordben. Træneren sagde: "Jeg kan godt holde et billede af en snickers op ved siden af et billede af en salat, og så skal du fortælle mig hvad der er bedst at spise. Du ved det jo godt". Av!«.

»Så jeg træner mere på "mange bække små giver en stor å" måden. Spis nogenlunde sundt og MEGET, hvis man vil vokse i muskler. Squat for helvede. Ellers kan lidt push-ups og en gåtur være fint. Det er desværre ikke raketvidenskab. Det er bare pisse svært ikke at leve af pizza og gifler - ihvertfald for mig«, siger Simon Talbot.

- Hvorfor er træning blevet så vigtitg for dig?

»Jeg begyndte at løbe da jeg var teenager, fordi jeg blev vild med en pige, og vejede ca. 15 kg. for meget i ren milkshake. Jeg scorede hende aldrig, så jeg kunne åbenbart ikke tabe min personlighed, hehe. Siden har jeg været glad for at få trænet, særligt når jeg er inde i en god rytme«, lyder forklaringen fra komikeren, der for tiden er bosat i USA, men snart turnerer i Danmark med sit nye show.

Komiker afslører grusom fortid: Jeg turde ikke at blive far - tænk, hvis jeg blev som ham
Komiker afslører grusom fortid: Jeg turde ikke at blive far - tænk, hvis jeg blev som ham
»Idag fungerer motion som meditation for mig. Jeg bliver rastløs hvis jeg ikke har tid og overskud til at træne. Om det olympiske løft, svømning, crossfit, løb, whatever. Bare jeg træner andet end mit stand-up. Som man forresten kan købe billet til på www.simontalbot.dk«, får han lige sneget ind til sidst.

Her kan du se billedet, som har sat danske pigehjerter i brand. Vi må dog skuffe dem med, at Simon Talbot allerede har en kæreste.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Liverpool-fans kan ånde lettet op:...
bt.dk
Putin trækker en streg i sandet: Her...
bt.dk
88-årig kørte over for rødt: Mor med...
bt.dk
Forbud mod afbrænding: Gælder i 8...
bt.dk
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx