Af - 20/09-16 12:02

'Venner'-stjerne udråbt som kæmpe creep efter Emmy-uddelingen'Venner'-stjerne udråbt som kæmpe creep efter Emmy-uddelingen

Matt LeBlanc, der spillede Joey i 'venner', har gjort sig upopulær med en slesk kommentar om Emilia Clarke ved søndagens Emmy-uddeling.

Bildstrecke im Grossformat »

Matt LeBlanc fandt sin indre 'Joey' frem over for Emilia Clarke ved søndagens Emmy-uddeling. Under et fællesinterview med 'Game of Thrones'-stjernen, blev den 49-årige 'Venner'-stjerne spurgt, om han var fan af 'serien':

- Jeg så den første sæson, men så faldt jeg lidt fra. Men det var åbenbart der, hvor hun (Emilia Clarke red.) begyndte at smide tøjet. Så jeg bliver nødt til at catche op.

Game of Thrones-stjerne: Nej, jeg var ikke kun uden BH
Game of Thrones-stjerne: Nej, jeg var ikke kun uden BH

Kommentaren er blevet bredt omtalt i medierne og har også fået flere til tasterne på de sociale medier, hvor folk blandt andet skriver, at det var 'creepy', 'slesk', 'akavet' og 'ubehageligt' at se på.

GALLERI: Her er alle de flotte kjoler fra Emmy-uddelingen
GALLERI: Her er alle de flotte kjoler fra Emmy-uddelingen

Matt LeBlanc og 29-årige Emilia Clarke medvirkede for nyligt i Graham Nortons talkshow sammen, hvor Khaleesi-skuespilleren fortalte, at hun er lidt af en fangirl, når det kommer til Matt LeBlanc. Hun lagde også et billede op på sin Instagram sammen med skuespilleren:

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx