01/09-17 18:19

Sofie Linde: Jeg skal vænne mig til, at jeg bliver federe og federe Sofie Linde: Jeg skal vænne mig til, at jeg bliver federe og federe

Sofie Lindes graviditet forløber smertefrit, men den kræver lidt tilvænning.

storybild

Sofie Linde. (Billede: Ida Guldbæk Arentsen)

X Factor-værtinden Sofie Linde venter med kæresten Joakim Ingversen parrets første barn, og graviditeten forløber indtil videre helt uden problemer.

Det fortæller Sofie Linde torsdag aften på den røde løber til årets Zulu Comedy Galla.

»I forhold til kvalme er jeg slet ikke plaget. I virkeligheden skal jeg bare vænne mig til, at jeg bliver federe og federe, og at det egentlig er okay. Det er det eneste,« siger Sofie Linde og tilføjer:

»Hver morgen har jeg sådan en: 'Hvad sker der her?'-agtig følelse, når jeg ser mig selv i spejlet, men ellers er alt ok,« forsikrer X Factor-værtinden.

Det er tredje gang, at Sofie Linde skal styre slagets gang, når 'X Factor' i starten af det nye år toner frem på de danske tv-skærme.

Den kommende udgave af det populære DR-underholdningsshow bliver det sidste i rækken, og det kan mærkes, fortæller Sofie Linde.

»Vi er gået i gang, og det er noget lidt særligt, fordi det er sidste sæson, så stemningen er ret intens, og folk er vildt glade,« siger tv-værtinden.

/ritzau/FOKUS

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

EM-afbud: Danske stjerner trækker sig...
bt.dk
Par blev rykket i RKI af Yousee uden...
bt.dk
Politiet: Død person fundet i bil med...
bt.dk
Ejer om Wengers stop: 'Det er en af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx