Af Laura Rode Nygaard - 23/08-17 17:01

Spice Girl-babe sagsøgt for sexkrænkelser: Nu fremlægger barnepigen alle detaljerneSpice Girl-babe sagsøgt for sexkrænkelser: Nu fremlægger barnepigen alle detaljerne

I et 128 sider langt skriftligt søgsmål udpensler en barnepige, der tidligere var ansat hos sangerinde Melanie Brown og filmproducer Stephen Belafontes, i detaljer, hvordan sangerinden krænkede hende seksuelt.

storybild

Stephen Belafonte og Mel B. (Billede: JEAN BAPTISTE LACROIX)

Melanie Brown, der i 90'erne var kendt som Mel B i pop-gruppen Spice Girls, ligger for tiden midt i en skilsmisse med eksmanden, Stephen Belafonte, som hun har været gift med i 10 år. Og det er i forbindelse med den sag, at sangsilden har beskyldt sin mand for at have en hed affære med deres nu daværende barnepige, Lorraine Gilles.

Men den 26-årige tyske kvinde vil ikke finde sig i at få skylden for det forliste ægteskab. I et 128 sider langt skriftligt søgsmål skyder hun tilbage mod Melanie Brown og beskriver, hvor hun havde sex med sangerinden flere gange om dagen over en periode på syv år, mens hun kun havde sex med Stephen Belafonte, når hustruen bad hende om det, skriver IOL.

'De eneste tidspunkter, hvor Stephen og jeg havde sex, var når Melanie instruerede os i det. Eller når Melanie selv inviterede sin mand ind i soveværelset til os for at være med, hvorpå Melanie ofte agerede 'kameramand' og filmede vores samleje eller tog del i en trekant,' skriver hun i retsdokumenterne.

Hun påpeger, at hun følte sig 'meget ubehageligt til mode', når hun blev filmet, og skriver i dokumentet, at hun er bekymret for, om det kompromiterende materiale, som parret højst sandsynligt har liggende på deres telefoner, vil blive lækket online.

'Disse optagelser ville være ekstremt skamfulde for mig og min familie. Jeg vil ikke have, de bliver set af offentligheden.'

Lorraine Gilles er ked af, at forholdet mellem hende og Melanie Brown er blevet så giftigt, men føler, hun bliver nødt til at sagsøge sin tidligere arbejdsgiver og ven.

'Dette søgsmål er blevet nødvendigt, efter hun nægtede at lade mig være, men spredte en masse løgne om mig og mit forhold til familien på et internationalt plan blt for at gavne sin egen skilsmisseproces.'

Lorraine Gilles fik 300.000 dollars - svarende til knap to millioner kroner - som en fratrædelsesgodtgørelse, da hun blev fyret i september 2016 ovenpå beskyldningerne om en affære med sin mandlige arbejdsgiver, og hun afviser, at hun og Melanie Browns skiltes som uvenner, da hun endda blev inviteret til en begivenhed på et af børnenes skoler efterfølgende.

Hun modtog også en håndskrevet undskyldning fra Melanie Brown, hvor der stod: 'Jeg skriver dette for at ikke blot at sige tak for alt, hvad du har gjort for mine børn, men også undskyld', hævder hun.

Stephen Belafonte afviser ligeledes alle anklager fra sin hustru.

Melanie Brown har datteren Phoenix Chi Gulzar på 18 fra ægteskabet med danser Jimmy Gulza, 10-årige Angel Iris Murphy Brown med komiker Eddie Murphy og 5-årige Madison Brown Belafonte med filmproduceren.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx